ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μάχη" 100 εκατομμυρίων ευρώ για Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho reacts after he scored the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho reacts after he scored the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Γιουνάιτεντ και Παρί φέρονται έτοιμοι να ξοδέψουν ένα υπέρογκο ποσό που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Σάντσο της Ντόρτμουντ.

Ο Σάντσο έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Bundesliga, φορώντας τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. O 18χρονος επιθετικός έχει πετύχει ήδη 9 γκολ και έχει μοιράσει 14 ασίστ και σε συνδυασμό με την εικόνα του στο παιχνίδια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων που παρουσιάζονται έτοιμες να ξοδέψουν πακτωλό χρημάτων για να τον κάνουν να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με την βρετανική Mirror η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν μάχονται μόνο μέσα στο γήπεδο για την φάση των "16" του Champions League, αλλά θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους και για τον Σάντσο. Τα μίντια στο Νησί αναφέρουν ότι το καλοκαίρι και οι δύο ομάδες θα είναι έτοιμες να καταθέσουν πρότασεις που θα ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, τον Σάντσο πολλοί θα επιχειρήσουν να τον πάρουν από τη Γερμανία και το ερώτημα που θα επικρατεί για λίγο καιρό θα είναι ο τόπος μετακόμισης του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ