ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέχασε τον Ρονάλντο η UEFA και προκάλεσε πανικό στα social media!

Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

O επίσημος λογαριασμός της UEFA στο Twitter άνοιξε ψηφοφορία για το καλύτερο Νο 7 της σεζόν όμως άφησε εκτός διαδικασίας τον... Κριστιάνο Ρονάλντο, προκαλώντας επανάσταση!

Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει παράπονα για το γεγονός πως οι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο επέλεξαν τον πρώην συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει τη Χρυσή Μπάλα, αφήνοντας τον ίδιο στη 2η θέση της σχετικής ψηφοφορίας, φανταστείτε τη διάθεσή του όταν μάθει για την unfair κίνηση της UEFA σε μία άλλη... ψηφοφορία.

"Ποιό είναι το αγαπημένο σας Νο 7 της σεζόν;", ήταν το ερώτημα που απηύθυνε στους χρήστες των social media η γαλλική έκδοση του επίσημου λογαριασμού της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο Twitter, με τους επιλεγμένους παίκτες να είναι οι Κουτίνιο, Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Μαριάνο, Στέρλινγκ και Ριμπερί.

Εξαιρετικοί όλοι τους, όμως ούτε μία αναφορά στο διασημότερο Νο 7 στον κόσμο, Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να λάμπει διά της... απουσίας του και τους αμέτρητους φανς του να ξεσπούν μέσω των social media ανεβάζοντας φωτογραφίες του για να ειδοποιήσουν την UEFA πως... κάποιον ξέχασε!

"O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μπασκετμπολίστας;", ήταν ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια που έγιναν και είχαν ως αποδέκτες τους ανθρώπους της UEFA.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ