ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοντά στην επιστροφή στην Εστεγκάλ ο Στραματσόνι

FILE- In this Tuesday, April 28, 2015 file photo, the then Udinese coach Andrea Stramaccioni open his arms during a Serie A soccer match between Udinese and Inter Milan at the Friuli stadium in Udine, Italy. Sparta Prague said Sunday, May 28, 2017, it has signed Italian coach Andrea Stramaccioni into a two-season contract. (AP Photo/Paolo Giovannini, File)
FILE- In this Tuesday, April 28, 2015 file photo, the then Udinese coach Andrea Stramaccioni open his arms during a Serie A soccer match between Udinese and Inter Milan at the Friuli stadium in Udine, Italy. Sparta Prague said Sunday, May 28, 2017, it has signed Italian coach Andrea Stramaccioni into a two-season contract. (AP Photo/Paolo Giovannini, File) AP PHOTO/PAOLO GIOVANNINI, FILE

Δύο εβδομάδες μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Εστεγκάλ λόγω καθυστέρησης πληρωμών, ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής στον πάγκο της ιρανικής ομάδας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι χωρίς σύλλογο εδώ και δύο εβδομάδες μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Εστεγκάλ, με την FIFA να παρεμβαίνει ελέω μή έγκαιρης καταβολής δεδουλευμένων προς τον Ιταλό και επιτρέπει σε εκείνον αλλά και το επιτελείο του να απεμπλακούν από το συμβόλαιο που τους έδενε με την ομάδα της Τεχεράνης.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Tuttomercatoweb, τα προβλήματα που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα με τις πληρωμές προς τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού αναμένεται να λυθούν μετά από παρέμβαση διπλωματών αλλά και ιταλικής τράπεζας.

Αυτό σημαίνει πως τα όποια αγκάθια υπήρχαν και δεν επέτρεπαν στον Στραματσόνι να εργαστεί, θα φύγουν, με τον άλλοτε προπονητή της Ίντερ να εμφανίζεται κοντά στο να επιστρέψει στην Εστεγκάλ όπου λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας.

Σημειώνεται μάλιστα πως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Αντρέα Στραματσόνι με την Εστεγκάλ, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας (έχει την ιδιοκτησία της ομάδας) για να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας παράλληλα να αρχίσουν προσπάθειες για την άμεση επιστροφή του στην Τεχεράνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ