ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίνα: Ο Ελ Σααραουί απέκλεισε τον... Χάμσικ και πάει τελικό

Κίνα: Ο Ελ Σααραουί απέκλεισε τον... Χάμσικ και πάει τελικό

Ο Στεφάν Ελ Σααραουί σκόραρε δις για την Σανγκάη Σενχούα στη νίκη της με 3-2 κόντρα στην Νταλιάν Γιφάνγκ του Μάρεκ Χάμσικ και την έστειλε στον τελικό του Κυπέλλου Κίνας (VIDEO).

Μία μονομαχία με έντονο άρωμα Καμπιονάτο έλαβε χώρα τη Δευτέρα στο "Dalian Sports Center", με την Σανγκάη Σενχούα του Στεφάν Ελ Σααραουί να φιλοξενείται από την Νταλιάν Γιφάνγκ του Μάρεκ Χάμσικ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κίνας και τον πρώην επιθετικό της Ρόμα να κλέβει την παράσταση.

Και αυτό γιατί σκόραρε δύο γκολ για την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη με 3-2 και στον τελικό του Κυπέλλου Κίνας, με τον "Φαραόνε" να μετραει πλέον 3 γκολ και 1 ασίστ στα τρία ματς που έχει φορέσει τη φανέλα της Σανγκάη Σενχούα από τότε που μετακόμισε (με τρελά λεφτά) στην Ασία.

Ο Χάμσικ ήταν μάλιστα εκείνος που έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ, κάνοντας το 1-0 με γυριστή κεφαλιά στο 14', για να έρθει διπλή απάντηση από τον Ελ Σααραυί: στο 22' έφερε το ματς στα ίσα με όμορφο από το ύψος της μεγάλης περιοχής ενώ στο 45+2' έκανε την ολική ανατροπή με εξαίσια λόμπα εκτός περιοχής!

Αναμφιβολα, με τέτοιες εμφανίσεις από την πλευρά του ο Ελ Σααραουί όχι μόνο κάνει τους φίλους της ομάδας του να αισιοδοξούν πως δεν θα βιώσουν τον εφιάλτη του υποβιβασμού (είναι τέταρτη από το τέλος με επτά αγωνιστικες για το φινάλε), αλλά στέλνει μήνυμα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι πως έχει και αυτός θέση στην αποστολή της Ιταλίας ενόψει Euro 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ