ΡΟΜΑ

Ρόμα: Πάει στην Κίνα με τρελά λεφτά ο Ελ Σααραουί

Roma forward Stephan El Shaarawy celebrates after scoring his side's fourth goal during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma forward Stephan El Shaarawy celebrates after scoring his side's fourth goal during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Στεφάν Ελ Σααραουί αφήνει την Serie A και μετακομίζει στο κινεζικό πρωτάθλημα, με την Σανγκάη Σενχούα να καταθέτει μία εξωπραγματική πρόταση για να τον κάνει άμεσα δικό της.

Ο επιμένων νικά αναφέρει μία σοφή λαϊκή ρήση και αυτή ταιριάζει γάντι στην Σανγκάη Σενχούα και το ενδιαφέρον που έδειξε το τελευταίο διάστημα για να εντάξει στο δυναμικό της τον Στεφάν Ελ Σααραουί.

Οι Κινέζοι φλέρταραν έντονα τον επιθετικό της Ρόμα και έστρωσαν αρκετά εκατομμύρια στα πόδια του για να τον πείσουν να αφήσει την Ευρώπη και να μετακομίσει στην Ασία μόλις στα 26 του χρόνια, με τον "Φαραόνε" να απορρίπτει αρκετές προτάσεις τους αλλά τελικά να υποκύπτει

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε φυσικά το τρομερό οικονομικό δέλεαρ, με τον Ιταλό δημοσιογράφο της "Gazzetta dello Sport", Νικολό Σίρα, να αναφέρει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μέσω Twitter πως ο παίκτης απάντησε θετικά σε πρόταση για τριετές συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 16.000.000 ευρώ.

Από την πλευρά της η Ρόμα θα καρπωθεί το ποσό των 15.000.000 ευρώ συν μπόνους, με το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι να ταξιδέψει στην Κίνα ο παίκτης για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει.

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ