ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κατέρρευσε στην προπόνηση της Νιγηρίας ο Καλού

Bordeaux's Samuel Kalu, left, challenges with Slavia's Tomas Soucek during the Europa League group C soccer match between Bordeaux and Slavia Praha played in Bordeaux, southwestern France, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Bob Edme)
Bordeaux's Samuel Kalu, left, challenges with Slavia's Tomas Soucek during the Europa League group C soccer match between Bordeaux and Slavia Praha played in Bordeaux, southwestern France, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Bob Edme) AP PHOTO/BOB EDME

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν την έναρξη του Copa Africa, με τον Σαμουέλ Καλού να καταρρέει κατά τη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Νιγηρίας και να διακομίζεται άμεσα σε νοσοκομείο.

Αίγυπτος και Ζιμπάμπουε ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και να κάνουν την πρώτη σέντρα στο Copa Africa, ωστόσο λίγο πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης στην Αφρική έλαβε χώρα ένα άσχημο συμβάν.

Πρωταγωνιστής ο Σαμουέλ Καλού, με τον 21χρονο επιθετικό της Μπορντό να χάνει τις αισθήσεις του και να καταρρέει κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Νιγηρίας ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα της με το Μπουρουντί.

Ο Καλού έπεσε στο έδαφος την ώρα που επιχειρούσε να κάνει ένα κόρνερ και να διακομίστηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο της Αιγύπτου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Γρήγορα όμως η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για αφυδάτωση του ποδοσφαιριστή που προκάλεσε την αδιαθεσία του. Αυτή τη στιγμή είναι σε σταθερή κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Νιγηρίας πως θα είναι σε θέση να δηλώσει "παρών" στον πρώτο αγώνα των "σούπερ αετών" στη διοργάνωση κόντρα στο Μπουρουντί.

Photo Credits: AP Photo/Bob Edme

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ