ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπεδωτικός για Μπολτ ο Μπάμπελ: "Ούτε σε 100 χρόνια δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής"

Former Olympic and Jamaican sprinter Usain Bolt in action on the pitch at Old Trafford as part of Unicef's Soccer Aid, Manchester, Sunday, June 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Former Olympic and Jamaican sprinter Usain Bolt in action on the pitch at Old Trafford as part of Unicef's Soccer Aid, Manchester, Sunday, June 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) PHOTO BY JOEL C RYAN/INVISION/AP

Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους το όνειρό του και να παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως σύμφωνα με τον Μάρκους Μπάμπελ δεν έχει την παραμικρή τύχη...

Το τελευταίο διάστημα ο Γιουσέιν Μπολτ δοκιμάζεται από τους Central Coast Mariners και κάνει ό,τι μπορεί για να τους πείσει να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί του, ώστε να αρχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του μετά από την τεράστια διαδρομή που είχε στα κουλουάρ ως ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο.

Τον ενθουσιασμό ωστόσο του Τζαμαϊκανού πρώην σπρίντερ δεν τον συμμερίζεται ούτε στο ελάχιστο ο Μάρκους Μπάμπελ, με τον 46χρονο τεχνικό των Western Sydney Wanderers FC και άλλοτε αμυντικό των Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου να μην... χαρίζεται στον Μπολτ.

"Τον έχω δει να παίζει και με όλη την δυνατή συμπάθεια που του έχω, σας λέω πως ούτε σε 100 χρόνια θα καταφέρει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ίσως να είναι εντυπωσιακό από άποψη μάρκετινγκ και να αποκομίσει μεγάλα οφέλη το αυστραλιανό ποδόσφαιρο από την παρουσία του. Τα υπόλοιπα όμως δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά", τόνισε ο Μπάμπελ.

Σημειώνεται πως ο Μπολτ σημείωσε πρόσφατα δύο γκολ σε φιλικό που αγωνίστηκε με τους Central Coast Mariners ενώ όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Ρίκι Σιμς, απέρριψε πρόταση της μαλτέζικης Βαλέτα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ