ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η Χάιφα την καλύτερη πρόταση για Βουκάνοβιτς"

"Η Χάιφα την καλύτερη πρόταση για Βουκάνοβιτς"

Ο Μπόγιαν Φιλίποβιτς, αθλητικός διευθυντής της Νάπρεντακ, υποστήριξε πως η Μακάμπι Χάιφα έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση για τον Αλέξα Βουκάνοβιτς. Τι δήλωσε ο παίκτης για το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Στη στήλη "24ο Ευαγγέλιο" του Sport24.gr διαβάσατε για την περίπτωση του Αλέξα Βουκάνοβιτς και τον Ολυμπιακό, καθώς τα 13 γκολ του 26χρονου εξτρέμ με την Νάπρεντακ τη φετινή σεζόν είναι ένα γεγονός που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο για τον παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, ενώ σύμφωνα με τον Μπόγιαν Φιλίποβιτς, δεν είναι ο Ολυμπιακός η ομάδα που έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση για την αγορά του Βουκάνοβιτς.

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπρεντακ παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα "Espreso.rs", μιλώντας σχετικά με το μέλλον του 26χρονου εξτρέμ στον σερβικό σύλλογο.

"Την πιο καλή πρόταση για Βουκάνοβιτς την έχουμε από την Χάιφα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Φιλίποβιτς, δίνοντας στους Ισραηλινούς τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του παίκτη, τη στιγμή που στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται λόγος για προτάσεις από ομάδες της Αραβίας, έναν σύλλογο της Αυστρίας και τον Ολυμπιακό

"Δεν είμαι στην Σερβία τώρα και δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με την πιθανότητα μεταγραφής μου. Δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση, ούτε διαλέγω κάποια ομάδα. Περιμένω να μιλήσουμε με τον πρόεδρο Μίσκοβιτς και εφόσον υπάρξει κάποια συμφωνία, θα το πούμε", δήλωσε από την πλευρά του ο Βουκάνοβιτς στην ιστοσελίδα "sportski žurnal".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ