ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μίλαν τιμώρησε την βαριεστημένη Ρεάλ

Η Μίλαν τιμώρησε την βαριεστημένη Ρεάλ

Σε φιλική αναμέτρηση στο Ντουμπάι, η Μίλαν επικράτησε εύκολα με σκορ 4-2 της Ρεάλ Μαδρίτης που έκανε αγγαρεία σε όλη την αναμέτρηση (video).

Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούστηκαν στο Ντουμπάι σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Τρίτης (30/12), με τους "ροσονέρι" να επικρατούν εύκολα με σκορ 4-2.

Οι παίκτες του Ιντζάγκι είχαν διάθεση να αγωνιστούν σε αντίθεση με αυτούς του Αντσελότι που απογοήτευσαν τους πολλούς φίλους που έχουν στο Ντουμπάι και περίμεναν με ανυπομονησία το ματς.

Στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν ολοφάνερο πως οι Μαδριλένοι έκαναν... αγγαρεία, σε αντίθεση με τους Μιλανέζους που είδαν το παιχνίδι σαν μια καλή ευκαιρία για ένα δυνατό τεστ.

Για την Μίλαν σκόραραν οι Μενέζ (24'), Ελ Σαραουί (31' & 48') και Πατσίνι (73'), ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τα τέρματα της από τους Ρονάλντο (35') και Μπενζεμά (84', πεν.).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:Νάβας (46' Κασίγιας), Βαράν (62' Πέπε), Κοεντράο (63' Κρόος), Κεντίρα (46' Μπέιλ), Ρονάλντο (46' Ροντρίγκες), Ερνάντες (46' Καρβαχάλ), Αρμπελόα (46' Γιορέντε Ντ.), Νάτσο, Χεσέ, Ίσκο (65' Γιορέντε Μ.), Ιγιαραμέντι (46' Μπενζεμά).

ΜΙΛΑΝ:Λόπες (59' Αγκάτσι), Αλμπερτάτσι (46' Εσιέν), Μπονέρα (46' Αρμέρο), Μεξές, Ζαπάτα, Μποναβεντούρα (59' Νιάνγκ), Ντε Γιόνγκ (46' Τζακάρντο), Μοντολίβο (46' Πόλι), Μουντάρι, Ελ Σαραουί (69' Σαπονάρα), Μενέζ (46' Πατσίνι).

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το live της αναμέτρησης με έντονη... εορταστική διάθεση

Όλα τα γκολ από την αναμέτρηση:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ