ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η λύπη της Ίντερ για τον τραυματισμό του Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi sits on the bench prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi sits on the bench prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε, δεν θα παίξει με την Ίντερ και η ιταλική ομάδα εξέφρασε τη λύπη της που δεν θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τις επόμενες τρεις εβδομάδες τουλάχιστον! Πράγμα που σημαίνει ότι ο 31χρονος σούπερ σταρ θα είναι έτοιμος ν' αγωνιστεί από τα μέσα Νοέμβρη κι έπειτα.

O Αργεντινός υπέστη κάταγμα του δεξιού βραχίονα, γεγονός που του βάζει δεδομένα απαγορευτικό για τη συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης (24/10), εντός έδρας, με την Ίντερ για το Champions League και φυσικά στο μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο, αυτό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης την 28η Οκτωβρίου στο "Καμπ Νόου".

Οι "νερατζούρι" λυπούνται που δεν θα τον αντιμετωπίσουν και έγραψαν στον Μέσι: "Λυπούμαστε που μαθαίνουμε για τον τραυματισμό σου και ότι δεν θα μπορέσουμε να σε αντιμετωπίσουμε την επόμενη εβδομάδα. Είναι πάντα τιμή να παίζουμε εναντίον των κορυφαίων".

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ