ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γυναικείο πρωτάθλημα στο Μεξικό: Ξύλο ανάμεσα στις παίκτριες και τέσσερις κόκκινες (VIDEOS)

Γυναικείο πρωτάθλημα στο Μεξικό: Ξύλο ανάμεσα στις παίκτριες και τέσσερις κόκκινες (VIDEOS)

Ξύλο ανάμεσα στις παίκτριες και τέσσερις κόκκινες κάρτες σε γυναικείο ποδοσφαιρικό ντέρμπι στο Μεξικό. Δείτε όσα συνέβησαν στο Τίγκρες και Τσίβας. (VIDEOS)

Η Τίγκρες τέθηκε αντιμέτωπη με την Τσίβας σε αγώνα για το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο Μεξικό. Ντέρμπι που είχε τέσσερα γκολ (3-1 νίκησε η Τίγκρες), τέσσερις κόκκινες και ξύλο ανάμεσα στις παίκτριες των δύο ομάδων!

Και τα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά το δεύτερο μισό είχε μπόλικο... ζουμί! Η Nancy Antonio της Τίγκρες και η Tania Morales της Τσίβας αντίκρισαν κόκκινη κάρτα μετά από μονομαχία τους, κατόπιν υπόδειξης της βοηθού.

Μετά από 25 λεπτά, η διαιτητής Karen Hernández Andrade έβγαλε ξανά κόκκινες από το τσεπάκι της. Η αμυντικός της Τσίβας María Andrea Sánchez έκανε δυνατό, αλλά όχι αντικανονικό μαρκάρισμα στην Lizbeth Ovalle. Στην εξέλιξη της φάσης, όμως, η Sánchez αρπάζει από τα μαλλιά την Ovalle, η οποία αντιδρά, με αποτέλεσμα να δεχτεί κλωτσιά στο πρόσωπο.

Η τάξη άργησε να αποκατασταθεί, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 18 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ