ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Συμφωνία με Γιουνάιτεντ για ανταλλαγή Ντιμπάλα - Λουκάκου

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Γιουβέντους ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανταλλαγή των Ρομέλου Λουκάκου - Πάουλο Ντιμπάλα και πλέον απομένει να τα βρει ο Αργεντινός με τους "Κόκκινους Διαβόλους" για να ολοκληρωθεί το deal.

Κοντά στην ολοκλήρωση ενός σπουδαίου deal βρίσκονται η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Sky Sport Italia", οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία για την ανταλλαγή των Ρομέλου Λουκάκου και Πάουλο Ντιμπάλα, δίχως να αποκαλύπτεται αν θα υπάρξει και κάποιο οικονομικό αντίτιμο.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να τα βρει ο Αργεντινός σταρ με τους "Κόκκινους Διαβόλους", καθώς ο ατζέντης του βρίσκεται από χθες (30/07) στο Λονδίνο και έχει διαρκείς επαφές με τους διοικούντες την αγγλική ομάδα.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία, τότε η Γιουνάιτεντ αποκτά έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που θα την ενισχύσει σημαντικά στον τομέα της δημιουργίας, αλλά και της παραγωγικότητας, ενώ η "Γιούβε" παίρνει έναν τρομερό φορ, που μπορεί να δώσει λύσεις, αλλά και "ανάσες" στο σκοράρισμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η τριπλή καραμπόλα που αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ