ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τριπλή καραμπόλα που αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Juventus' Paulo Dybala (21) greets Paris Saint-Germain's Edinson Cavani before an International Champions Cup soccer match, Wednesday, July 26, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Juventus' Paulo Dybala (21) greets Paris Saint-Germain's Edinson Cavani before an International Champions Cup soccer match, Wednesday, July 26, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Ρομέλου Λουκάκου ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Γιουβέντους, την ίδια στιγμή που ο Πάουλο Ντιμπάλα αναμένεται να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πώς η μεταγραφή του Βέλγου επηρεάζει την Ίντερ που στρέφεται σε Έντινσον Καβάνι.

Ο μεταγραφικός πυρετός έχει ανέβει στα ύψη, αφού οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες κάνουν τις τελευταίες κινήσεις πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι μεταγραφικές υποθέσεις των Πάουλο Ντιμπάλα και Ρομέλου Λουκάκου που αναμένεται να κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο ατζέντης του Αργεντινού σταρ της Γιουβέντους βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα οικονομικά δεδομένα ενός πιθανού deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Στον αντίποδα, ο Λουκάκου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των "Κόκκινων Διαβόλων" για το φιλικό με την Κρίστιανσουντ και αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, με τη Γιουβέντους να έχει το προβάδισμα έναντι της Ίντερ στην υπόθεση απόκτησής του, αφού ο Βέλγος θα ήθελε να συνεργαστεί τόσο με τον Μαουρίτσιο Σάρι, όσο και να αποτελέσει συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Βέβαια, σε μία τέτοια περίπτωση, αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά στην Ίντερ. Ο Αντόνιο Κόντε έχει ζητήσει την απόκτηση του Λουκάκου, αλλά αν τελικά "στραβώσει" η μεταγραφή, τότε οι "νερατζούρι" αναμένεται να κινηθούν για τον Έντινσον Καβάνι. Μάλιστα, η " Repubblica" το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και αποκαλύπτει πως οι διοικούντες την Ίντερ προσφέρουν 9.000.000 ευρώ ετησίως στον Ουρουανό φορ της Παρί για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Η Παρί δεν είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 50.000.000 ευρώ. Οι Μιλανέζοι προκειμένου να πείσουν τον Καβάνι να πει το "ναι" στην πρότασή τους, τον δελεάζουν μέσω Κίνας, αφού του προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με τη Jiangsu Suning για το 2022, όταν ο Ουρουγουανός θα είναι 35 και στα πρόθυρα της... συνταξιοδότησης.

Photo Credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ