ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετό: "Μέσι, Ρονάλντο και φαινόμενο έχουν σφραγίσει το ποδόσφαιρο"

Cameroon's soccer star Samuel Eto'o display the trophy before the African Cup of Nations final soccer match between Algeria and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 19, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Cameroon's soccer star Samuel Eto'o display the trophy before the African Cup of Nations final soccer match between Algeria and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 19, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τις Μπαρτσελόνα και Ίντερ, Σαμουέλ Ετό, μίλησε για την επικείμενη κόντρα των δύο ομαδων του κάνοντας ειδική μνεία στον Μέσι αλλά και στον Βραζιλιάνο και Πορτογάλο Ρονάλντο.

Συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ στο "Καμπ Νόου" έδωσε ο Σαμουέλ Ετό, με τον Καμερουνέζο επιθετικό να καταθέτει τα προγνωστικα του για το ματς αλλά και να εκφράζει την άποψή του για τους κορυφαίους που έχει δει να παίζουν.

"Τον καλύτερο εαυτό μου τον έδωσα στην Μαγιόρκα αλλά το σημείο αναφοράς στην καριέρα μου ήταν κατά 50% η Μπαρτσελόνα και για 50% η Ίντερ.

Η Μπαρτσελόνα άρχισε άσχημα στο πρωτάθλημα επειδή ο Άγιος Μέσι έπαιξε ελάχιστα: εάν υπάρχει αυτός, υπάρχει η Μπαρτσελόνα.

Ελπίζω να μην παίξει κόντρα στην Ιντερ που την έχω στην καρδιά μου και αυτή: θα πρέπει να είναι 50-50 το ματς και αν παίξει εκείνος δεν θα είναι 50-50", άρχισε τις δηλώσεις του ο Ετό και πρόσθεσε:

Soccer player Samuel Eto'o watches warmups before an International Champions Cup soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Soccer player Samuel Eto'o watches warmups before an International Champions Cup soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP PHOTO/STEVE LUCIANO

"Τον έχω μεγαλώσει ως γιο μου. Έχω σεβασμό για τον Μαραντόνα αλλά οι παίκτες που έχουν σημαδέψει το μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι για μενα ο Ρονάλντο το φαινόμενο, ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μπάρσα ήταν η βιτρίνα που μου επέτρεψε να κάνω εκατομμύρια παιδιά από την Αφρική να ονειρεύονται πως τα πάντα είναι δυνατά στη ζωή.

Η Ίντερ το επιβεβαιώσε, ήταν το επόμενο βήμα: δύο διαδοχικά τρεμπλ με δύο διαφορετικές ομάδες. Και μου επιβεβαίωσε πως έκανα καλά που δεν άκουσα όσους μου έλεγαν "Δεν πρέπει να πας στην Ιταλία, εκεί οι έγχρωμοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα".

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar, AP Photo/Steve Luciano

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ