Ερευνούν τον Γκουαρδιόλα για σχέδιο φυγάδευσης του Πουτζδεμόν!

Έρευνα για βοήθεια του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πρώην κυβερνήτη της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν, κάνει η ισπανική Πολιτοφυλακή. Το ιδιωτικό αεροπλάνο και το αυτοκίνητο της κόρης του προπονητή της Σίτι.

Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια πως η πολιτική έχει αναμιχθεί αρκετές φορές με το ποδόσφαιρο. Ένα ακόμα δείγμα του γεγονότος αυτού έχει ως πρωταγωνιστές τoν Πεπ Γκουαρδιόλα και τον πρώην κυβερνήτη της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν.

Συγκεκριμένα, η φιλική σχέση ανάμεσα στους δύο άνδρες έχει θορυβήσει τις αρχές. Μάλιστα, η ισπανική πολιτοφυλακή, όπως αποκάλυψε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός ''RAC 1'', έλεγξε δύο φορές το ιδιωτικό αεροπλάνο του Καταλανού τεχνικού, με σκοπό να αποφευχθεί πιθανό σχέδιο φυγάδευσης του Πουτζδεμόν.

Παράλληλα, έρευνες έγιναν και στο αυτοκίνητο της κόρης του Γκουαρδιόλα, αλλά και σε στενό φιλικό τους πρόσωπο, χωρίς αποτέλεσμα

Η δημόσια στήριξη του κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι στο πρόσωπο του αυτοεξόριστου πρώην ηγέτη της Καταλονίας, αλλά και οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις, δεν ''ηχούν'' καλά στους Ισπανούς και παρόμοιες έρευνες δεν αποκλείεται να συμβούν και στο μέλλον.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Conor McGregor πλακώνεται με 5 διάσημους Έλληνες

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν κάτι, τα είχε ξαναβάλει μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24