ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέλεξε τον Καλντερόν αντί του Λεμονή η Περσέπολις

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Περσέπολις επέλεξε τον Γκαμπριέλ Καλντερόν για τη θέση του προπονητή, κερδίζοντας στη σχετική... μάχη τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος είχε μιλήσει με τους ανθρώπους της ιρανικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Προ ημερών ο Τάκης Λεμονής είχε κάνει ραντεβού στην Κωνσταντινούπουλη με τη διοίκηση της Περσέπολις, η οποία έψαχνε προπονητή για να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μπράνκο Ιβάνκοβιτς (πήγε στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας). Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση.

Τελικά η Περσέπολις αποφάσισε να προχωρήσει με την περίπτωση του 59χρονου Αργεντινού Γκαμπριέλ Καλντερόν, ο οποίος είχε δουλέψει τελευταία φορά στο Κατάρ το 2017 (Qatar SC). Παλαιότερα πέρασε από τον πάγκο της Μπέτις, αλλά και ομάδων όπως η Al-Wasl, η Al-Hilal, η Al-Ittihad, αλλά και από την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Το 24ο Ευαγγέλιο είχε καταγράψει τις πιθανότητες να προσληφθεί στην Persepolis ο Λεμονής, έχοντας εξηγήσει πως ήταν το 2ο φαβορί πίσω από τον Καλντερόν, ο οποίος τελικά θα αναλάβει. Ο 59χρονος Έλληνας κόουτς είχε δουλέψει παλαιότερα στην Αλ Ραέντ και μάλιστα είχε μιλήσει στο Sport24.gr για τη ζωή στη Σαουδική Αραβία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ