ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελ Σααραουί: Επιστρέφει στην Ευρώπη, ουρά από τους μνηστήρες

Ελ Σααραουί: Επιστρέφει στην Ευρώπη, ουρά από τους μνηστήρες
AP PHOTO/KEMAL SOFTIC

Η Σανγκάη Σενχούα άναψε το πράσινο φως για να παραχωρηθεί δανεικός ο Στεφάν Ελ Σααραουί και αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Στεφάν Ελ Σααραουί πρόλαβε σε νεαρή ηλικία να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν, της Ρόμα και της Μονακό και το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την παρουσία του στην εθνική Ιταλίας, έφερε την Σανγκάη Σενχούα στην πόρτα του το καλοκαίρι του 2019.

Το αποτέλεσμα ήταν να τον κάνει δικό της προσφέροντάς του ένα δελεαστικό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 16.000.000 ευρώ, με τον 27χρονο επιθετικό να είναι όμως τώρα ένα βήμα από το να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από την μονοετή εμπειρία της παρουσίας του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Νικολό Σκίρα, η Σανγκάη Σενχούα έδωσε το Ok για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού και μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το comeback του Ιταλού επιθετικού στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Οι προτάσεις μάλιστα δεν λείπουν αφού πολλοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον προσεγγίζοντας τον αδερφό και μάνατζέρ του Μανουέλ Ελ Σααραουί, με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Άρσεναλ αλλά και Ρόμα να εμφανίζονται πρόθυμες να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του "Φαραόνε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ