ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκλεψαν αντικείμενα αξίας 1.5 εκατ. ευρώ από την οικία του Ντεπάι!

Lyon's Memphis Depay reacts after missing a goal during their French League One soccer match against Dijon in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Memphis Depay reacts after missing a goal during their French League One soccer match against Dijon in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", ο επιθετικός της Λιόν έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που αγωνιζόταν απέναντι στη Νις, με τους ληστές να αποσπούν από την οικία του αντικείμενα αξίας 1.500.000 ευρώ!

Η Λιόν γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Νις εντός έδρας και συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο επιθετικός των "λιονέ", Μέμφις Ντεπάι έπεσε θύμα ληστείας.

Σύμφωνα με την " Equipe", την ώρα του αγώνα, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του και του απέσπασαν αντικείμενο συνολικής αξίας 1.500.000 ευρώ. Παρ' όλα αυτά, η γαλλική αστυνομία δεν επιβεβαιώνει το παραπάνω εκτιμώμενο ποσό, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν μπορούν να μπουν σε τέτοιες λεπτομέρειες.

O Ντεπάι αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 16.000.000 ευρώ και σε 73 συμμετοχές έχει σημειώσει 28 γκολ και έχει μοιράσει 26 ασίστ. Παράλληλα, είναι 38 φορές διεθνής με την Ολλανδία, έχοντας πετύχει και εννιά τέρματα.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ