ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Libertadores: Συνοδεία αστυνομικών βγήκε από το γήπεδο ο διαιτητής στο Γκρέμιο - Ρίβερ

Copa Libertadores: Συνοδεία αστυνομικών βγήκε από το γήπεδο ο διαιτητής στο Γκρέμιο - Ρίβερ

Οι παίκτες της Γκρέμιο επιτέθηκαν φραστικά στον διαιτητή της αναμέτρησης με την Ρίβερ Πλέιτ και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να μπορέσει ο Αντρέ Κούνια να φτάσει μέχρι τα αποδυτήρια.

Ένα δύσκολο βράδυ πέρασε ο Αντρέ Κούνια. Ο Ουρουγουανός διαιτητής ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης της Γκρέμιο με τη Ρίβερ Πλέιτ. Σε ένα παιχνίδι με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και που όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά ο Κούνια βρέθηκε στο επίκεντρο των διαμαρτυριών των γηπεδούχων.

Όλα ξεκίνησαν στο 88' όταν μετά από τη χρήση του VAR o Ουρουγουανός διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Μπρεσάν έπειτα από σουτ του Σκόκο.

Οι παίκτες της Γκρέμιο και ιδικά εκείνος που έκανε την παράβαση άρχισαν να σπρώχνουν τον διαιτητή και εκείνος απέβαλε τον Μπρεσάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκονζάλο Μαρτίνες ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη με 2-1 στη Ρίβερ Πλέιτ και παράλληλα την πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores.

Χαρακτηριστικό τόσο της καθυστέρησης λόγω της χρήσης του VAR στη συγκεκριμένη φάση, όσο και των διαμαρτυριών μετά την υπόδειξη του πέναλτι ήταν το γεγονός ότι ο Κούνια αναγκάστηκε να κρατήσει επιπλέον 14 λεπτά στο ματς!

Ο Ουρουγουανός έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών μετά τον αγώνα και για να βγει από τον αγωνιστικό χώρο χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί οι αστυνομικοί σχημάτισαν έναν κλοιό προστασίας των διαιτητών οι οποίοι τα άκουγαν από τους παίκτες της Γκρέμιο σε έντονο ύφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ