ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ Σαντ: Τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και ανακοίνωσε τον Γκιλιέρμε

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της Αλ Σαντ είναι και επίσημα ο Γκιλιέρμε με την ομάδα από το Κατάρ να ανακοινώνει μέσω video στο twitter τη συμφωνία της με τον Βραζιλιάνο μέσο που άνηκε στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του Γκιλιέρμε από τον Ολυμπιακό στην Αλ Σαντ είναι και επίσημα γεγονός με τις δύο ομάδες να τα βρίσκουν σε όλα και το σύλλογο από το Κατάρ να παρουσιάζει μέσω βίντεο στο twitter τον Βραζιλιάνο μέσο ο οποίος εδώ και λίγες μέρες είχε ταξιδέψει στο Κατάρ για τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr και ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Ο ίδιος ο έμπειρος μέσος είχε αποχαιρετήσει τους "ερυθρόλευκους" με ένα μήνυμα στο instagram όπου είχε κάνει λόγο για εξωπραγματική πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για να μείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Γκιλιέρμε θα βρει στην Αλ Σαντ τον Τσάβι ως προπονητή και θα έχει συμπαίκτη τον Καθόρλα ο οποίος άφησε τη La Liga για να πάει στην ομάδα του Κατάρ. Φυσικά ο Βραζιλιάνος μέσος κέρδισε και ένα υψηλότατο συμβόλαιο με την μετακίνηση του στην ομάδα του Κατάρ.

Ο General Manager της Αλ Σαντ, Τούρκι Αλ Άλι, δήλωσε πως "είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για το συμβόλαιο του Γκιλιέρμε, συμφωνία που αφορά τα επόμενα τρία χρόνια. Ελπίζω να είναι μια ισχυρή προσθήκη στην ομάδα".

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός είχε εντάξει στο δυναμικό του τον Γκιλιερμε το καλοκαίρι του 2018 έναντι 3.000.000 ευρώ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τον Βραζιλιάνο να είναι από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Μαρτίνς και να έχει απολογισμό 78 συμμετοχές και 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσει με τα ερυθρόλευκα.

Στη διετία του στην Ελλάδα, ο Γκιλιέρμε γεύτηκε τη χαρά της κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ενώ πανηγύρισε σπουδαίες επιτυχίες στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα τις προκρίσεις εις βάρος των Μίλαν (2018-2019) και Άρσεναλ (2019-2020).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ