ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φευγάτος ο Γκιλιέρμε

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Βραζιλιάνο που κλείνει τις βαλίτσες για την Ντόχα και τον Ολυμπιακό που μάλλον χάνει άλλον έναν παίκτη για τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Τσάβι ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Πάρα πολύ καλός. Δεν ξέρω αν θα γίνει και σούπερ προπονητής, αλλά σίγουρα για τις επιλογές του στον χώρο του γηπέδου που αγωνιζόταν, μπορεί κάποιος να του έχει εμπιστοσύνη.

Το θέμα είναι, ότι η επιλογή του Ισπανού δεν αρέσει πολύ στους Ολυμπιακούς. Τους φιλάθλους. Και δικαιολογημένα! Βλέπετε, ο Γκιλιέρμε είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στο Κατάρ. Για κάποιους έχει τελειώσει η συμφωνία και μένουν μικρές οικονομικές εκκρεμότητες. Η Αλ Σάντ έχει κάνει την καλή την πρόταση (ώστε να πουν το "ναι" και οι πρωταθλητές) και ο Βραζιλιάνος δεν κρατιέται. Λίγο -πολύ αυτό είναι και γνωστό.

Ότι θα τα "σκάσουν" τα φράγκα δηλαδή. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι πως η δουλειά θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη. Και το ακόμη πιο... φρέσκο, είναι, πως ο Γκιλιέρμε είναι στον "αέρα" αυτή τη στιγμή που γράφονται τούτες οι αράδες. Στον... αέρα για τη συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου. Μπορεί να μην είναι καν στην χώρα μας. Μπορεί και να είναι. Μπορεί και να καθίσει και στον πάγκο. Ο Πέδρο Μαρτίνς μέσα σε όλα που του 'χουν "κάτσει" τόσο καιρό με αυτό το παιχνίδι, έχει πλέον και την σκοτούρα να κλείσει κενά που δημιουργούνται ξαφνικά.

Είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω μεταγραφών. Και μέσα σε αυτό, βάλτε και την περίφημη απόφαση, ότι οι δυο ομάδες πρέπει να αγωνιστούν δίχως τα νέα τους αποκτήματα. Αν δεν υπήρχε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα 'ταν και πιο εύκολος ο σχεδιασμός με αποχωρήσεις και ερχομούς. Όμως όταν υπάρχει ένας αγώνας (έστω κι αν αυτό το ματς έχει πλέον χάσει οποιαδήποτε αίγλη και αξία), οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να μετράνε τα... όπλα τους.

Ο Γκιλιέρμε λοιπόν είναι έτοιμος να γίνει... Καταριανός και ο Ολυμπιακός θα πάρει τα χρήματα που θα έρθουν από την Ντόχα. Εξάλλου, για να χάσεις ένα βασικό σου γρανάζι πρέπει και να ικανοποιηθείς. Για να τα λέμε και όλα, ο Γκιλιέρμε άκουσε και για το δικό του συμβόλαιο πολύ καλά χρήματα, μη μπορώντας να κρατηθεί και να πει "όχι" στην ομάδα που αγωνίζεται ο Καθόρλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ