ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ Ιτιχάντ: Ο Ντα Κόστα ξεπέρασε σε γκολ τον Πρίγιοβιτς!

Αλ Ιτιχάντ: Ο Ντα Κόστα ξεπέρασε σε γκολ τον Πρίγιοβιτς!

Η Αλ Ιτιχάντ πήρε με 20 εκατ. τους Ροντρίγκες - Πρίγιοβιτς για να σκοράρουν, αλλά μέχρι στιγμής ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα έχει τα ίδια γκολ όσα και οι δύο πρώην του ΠΑΟΚ μαζί.

Η Αλ Ιτιχάντ έκανε μεγάλο άνοιγμα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, επενδύοντας πολλά εκατομμύρια -κυρίως- στην επιθετική της γραμμή. Τα περισσότερα χρήματα, μάλιστα, πήραν δύο πρώην "Ελληνες", ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς που τα είχαν πάει περίφημα όταν φορούσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο "Πριγιογκόλ" κόστισε 10.000.000 ευρώ (χωρίς να προσμετράμε τις προσωπικές του απολαβές από τους Άραβες), ενώ και του Γκάρι η μεταγραφή από την Γαλατά έφτασε επίσης τα 10 "μύρια", δηλαδή 20.000.000 ευρώ όλα μαζί. Ωστόσο, λίγο αργότερα το κλίμα στράβωσε στην Ιτιχάντ, ο κόουτς Μπίλιτς απολύθηκε ενώ το προαναφερθέν δίδυμο μετρά μόλις τρία γκολ, δύο έχει ο βάλει ο Σέρβος και ένα ο Γκάρι.

Και αυτό το ένα ο Ροντρίγκες το πέτυχε την Παρασκευή (29/3) στο Αλ Φαϊσάλι - Αλ Ιτιχάντ 3-2 (η Ιτιχάντ προηγήθηκε 2-0, όμως κατάφερε να χάσει και είναι 13η). Στο ματς αυτό το πρώτο γκολ των "κιτρινόμαυρων" ήρθε από τον Μανουέλ Ντα Κόστα, τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού για όσους τον έχουν ξεχάσει.

Ο 32χρονος Μαροκινός, αξίζει να σημειωθεί ότι από τέρματα τα πάει καλύτερα από τους δύο "λαμπερούς" επιθετικούς, διότι μέχρι στιγμής μετράει τρία σε επτά αναμετρήσεις στις οποίες άρχισε στο βασικό σχήμα και δεν βγήκε και ποτέ (κόστισε στο κλαμπ 4,5 εκατ. ευρώ, τον Γενάρη κι αυτός). Κι αν αναρωτιέστε πού βρισκόταν ο Πρίγιοβιτς στην ήττα με 3-2, ο προπονητής του Λουίς Σιέρα τον πέρασε στο παιχνίδι στο 81'.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ