ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Διέρρηξαν το σπίτι του Λίντελεφ, η γυναίκα και τα παιδιά του κλειδώθηκαν σε δωμάτιο

Ο Βίκτορ Λίντελεφ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς
Ο Βίκτορ Λίντελεφ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ, διέρρηξαν το σπίτι του Σουηδού αμυντικού, ενώ η γυναίκα και τα παιδιά του ήταν μέσα σε αυτό.

Μία τρομακτική στιγμή έζησε η οικογένεια του Βίκτορ Λίντελεφ την Τετάρτη το βράδυ, ενώ εκείνος αγωνιζόταν στο παιχνίδι της Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπρέντφορντ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του Σουηδού αμυντικού στο Μάντσεστερ, ενώ η γυναίκα και τα παιδιά του ήταν μέσα σε αυτό. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η Μάγια Νίλσον στο Instagram, πρόλαβαν και κλείστηκαν σε ένα δωμάτιο.

"Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του Βίκτορ την Τετάρτη, είχαμε διάρρηξη στο σπίτι μας στο Μάντσεστερ. Ήμουν μόνη σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά μου και καταφέραμε να κλειδωθούμε σε ένα δωμάτιο πριν μπουν στο σπίτι

Έίμαστε εντάξει αλλά υπό αυτές τις συνθήκες ήταν προφανώς ένα τραυματικό και τρομακτικό γεγονός για εμένα και τα παιδιά μου. Τώρα είμαστε στη Σουηδία και περνάμε λίγο οικογενειακό χρόνο" ανέφερε συγκεκριμένα.

Το story της Μάγια Νίλσον
Το story της Μάγια Νίλσον MAJANILSSONLINDELOF

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος, όπως επιβεβαίωσε ο Ράνγκνικ, θα χάσει το ματς με τη Γουέστ Χαμ: "Μίλησα μαζί του, μού είπε τι ακριβώς έχει συμβεί. Ήταν τραυματικό, ειδικά για τη σύζυγό του και το τρίχρονο παιδί του. Μου ζήτησε να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ