ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διασυρμός της Χόφενχαϊμ από τη Λεβερκούζεν!

Διασυρμός της Χόφενχαϊμ από τη Λεβερκούζεν!
Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ-πανηγυρικό

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διέσυρε με 4-1 εκτός έδρας την πρωτοπόρο Χόφενχαϊμ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής (vds)!

Πέρα από το τεράστιο βαθμολογικό όφελος που αποκόμισαν οι "ασπιρίνες", ευνόησαν και τις άμεσες διώκτριες της Χόφενχαϊμ, με την 3η Χέρτα να υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου τη 2η Μπάγερν στο Βερολίνο, και το νικητή να μένει μόνος του στην κορυφή του πίνακα.
Ο αγώνας ξεκίνησε ονειρικά για τους φιλοξενούμενους καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Χέλμες, ενώ στο 12' ο Ρόλφες διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ο Σαλίχοβιτς προσπάθησε να ξαναβάλει στο παιχνίδι την Χόφενχαϊμ στο 31' όταν ευστόχησε από την άσπρη βούλα, όμως ο Χέλμες έδωσε και πάλι αβαντάζ δύο τερμάτων στη Μπάγερ, με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Οριστική... ταφόπλακα στις ελπίδες των γηπεδούχων να πάρουν κάτι θετικό από αυτό το ματς έβαλε ο Κάστρο με κεφαλιά στο 47', ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1, με τον Άγγελο Χαριστέα να περνά ως αλλαγή στο ματς στο 86' στη θέση του Χέλμες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χόφενχαϊμ: Χίλντεμπραντ, Μπεκ, Γιάισελ, Νίλσον (46' Βόρσαχ), Ιμπερτσμπέργκερ, Λουίς Γκουστάβο, Γουέις (46' Ομπάσι), Σαλίχοβιτς, Κάρλος Εντουάρντο, Σανόγκο (69' Γουέλινγκτον), Μπα

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Άντλερ, Κάστρο, Ενρίκε, Φρίντριχ, Κάντλετς (65' Τζακπά), Ζντέμπελ, Ρενάτο Αουγκούστο (65' Σβέγκλερ), Ρόλφες, Μπαρνέτα, Χέλμες (86' Χαριστέας), Κίσλινγκ






























TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ