ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Διαψεύδουν στην Μπαρτσελόνα: "Καμία συμφωνία με τον Λεβαντόβσκι"

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Μπάγερν - Βιγιαρέαλ  | 12 Απριλίου 2022
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Μπάγερν - Βιγιαρέαλ | 12 Απριλίου 2022 © 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τους Καταλανούς να έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει συνδεθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες με την Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός σταρ σύμφωνα με δημοσιεύματα παρότι δεσμεύεται μέχρι το 2023 με την Μπάγερν επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφονται στη Γερμανία έχει ήδη ενημερώσει τους ιθύνοντες της Μπάγερν ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Τσάβι.

Μετά τη διάψευση των ρεπορτάζ από τον διευθύνοντα σύμβουλο των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, ακολούθησε και η τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή των "μπλαουγκράνα", Ματέου Αλεμάνι,

"Δεν έχουμε καμία συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Τον σεβόμαστε βαθιά - είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα του. Είμαστε στη φάση των υποθέσεων, κάτι που είναι λογικό. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα συμφωνημένο", ξεκαθάρισε ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ