ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει ο Σισέ για το αποχαιρετιστήριο πάρτι

Διαψεύδει ο Σισέ για το αποχαιρετιστήριο πάρτι
INTIME SPORTS

Ένα νέο επεισόδιο στο σίριαλ της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ σε ομάδα του εξωτερικού προστέθηκε σήμερα με τον Γάλλο σούπερ σταρ να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι στην Χαλκίδα!

Ο 29χρονος φορ του "τριφυλλιού" μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από τη χθεσινή αποκάλυψη του Sport24.gr σχετικά με τις λεπτομέρειες του επικείμενου πάρτι στη Χαλκίδα έσπευσε να αποσαφηνίσει πως δεν είναι αποχαιρετιστήριο παρότι, στη σχετική πρόσκληση αναγράφεται το ακριβώς αντίθετο.

Την αρχή έκανε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η σύζυγος του Σισέ, Τζουντ.

" Γεια σας, ο άντρας μου ζήτησε να σας γνωστοποιήσω ότι την Παρασκευή αυτό δεν θα είναι το αποχαιρετιστήριο πάρτι του. Του ζητήθηκε απλά να είναι DJ".

Άμεση ήταν και η παρέμβαση του ίδιου του Τζιμπρίλ Σισέ. " Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη την Παρασκευή το βράδυ δεν πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι".

Ένα λεπτό αργότερα η Τζουντ Σισέ εξέφρασε την απορία για την παραποίηση του πραγματικού σκοπού του πάρτι.

Ο Σισέ έπειτα από ερωτήσεις των φίλων του Παναθηναϊκού που αγωνιούν για το μέλλον στους "πράσινους" έδωσε περισσότερες διευκρινήσεις.

υτός είναι ο λόγος που δέχθηκα να είμαι DJ μαζί με τον φίλο μου Kuy, γι'αυτό παρακαλώ σταματήστε να λέτε πως πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι, αφού δεν είναι. Όπως και να' χει θα πρόκειται για μία ωραία νύχτα" κατέληξε ο Γάλλος άσος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ