ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει για Φαλκάο ο Ολυμπιακός

Διαψεύδει για Φαλκάο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι ασχολείται με την περίπτωση του Κολομβιανού επιθετικού, Ραδαμέλ Φαλκάο. Ο 33χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μονακό έως το 2020.

Σε αναζήτηση βασικού επιθετικού για τη σεζόν 2019-2020 βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Παρότι αυτή τη στιγμή το "ερυθρόλευκο" ρόστερ μετρά πέντε φορ, τους Ντουρμισάι, Γκερέρο, Σολδάνο και Κάιπερς, αναζητείται ένα... δυνατό όνομα για να πάρει θέση στην ενδεκάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Κολομβιανού σταρ, Ραδαμέλ Φαλκάο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 στη Μονακό και ο οποίος εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες, τον διάσημα Πορτογάλο που έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Πειραιώτες.

Η ΠΑΕ, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει τη φημολογία. Όπως ανέφερε το πρωί της Δευτέρας (1/7), δεν υπάρχει θέμα με τον Νοτιοαμερικανό στράικερ, ο οποίος προ ημερών συμμετείχε με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Αμέρικα. Παρότι βρίσκεται σε ηλικία 33 ετών, ο Φαλκάο αποτελεί μια εξαιρετικά ακριβή περίπτωση.

Ο Φαλκάο, γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1986, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ρίβερ Πλέιτ, Πόρτο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και πλέον στους "μονεγάσκους". Με την Κολομβία έχει παίξει 88 φορές και έχει σημειώσει 34 γκολ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 39 συμμετοχές και πέτυχε 16 γκολ.

Προ ημερών η βρετανική εφημερίδα " Sun" φιλοξένησε ρεπορτάζ, με βάση το οποίο ο Φαλκάο φιλοδοξεί να κλείσει την καριέρα του στην Inter Miami, η οποία το 2020 θα συμμετάσχει στο MLS.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ