BUNDESLIGA

Ο διαιτητής έσωσε τη ζωή παίκτη της Μάιντς στον αγώνα με την Μπάγερν, μαζεύτηκε πίσω η γλώσσα του και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα

Ο διαιτητής έσωσε τη ζωή παίκτη της Μάιντς στον αγώνα με την Μπάγερν, μαζεύτηκε πίσω η γλώσσα του και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα
Η σύγκρουση του Γκιλαβογκί PRINT SCREEN

Από ένα τραγικό γεγονός λίγο έλειψε να σημαδευτεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Μάιντς για την Bundesliga, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πάτριχ Ίτιχ, έσωσε παίκτη της δεύτερης, του οποίου η γλώσσα μαζεύτηκε πίσω μετά από σφοδρή σύγκρουση στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει ο αέρας και να πάρει ανάσα.

Η Μπάγερν είχε μια εύκολη αποστολή για την 25η αγωνιστική της Bundesliga, επικρατώντας με 8-1 της Μάιντς στην "Allianz Arena" και έτσι κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για την κατάκτηση της "σαλατιέρας", ούσα στο -10 από την τρομερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Ωστόσο, το ματς με το σκορ στο 2-1 λίγο έλειψε να σημαδευτεί από ένα τραγικό γεγονός, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Πάτρικ Ίτιχ, να επεμβαίνει γρήγορα και να αποσοβεί τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μάιντς, Τζόσουα Γκιλαβογκί, έπεσε άτσαλα στο έδαφος μετά από σφοδρή σύγκρουση με το γόνατο συμπαίκτη του, χτύπησε το κεφάλι του στο χορτάρι με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του, η γλώσσα του να μαζευτεί πίσω και να μην του επιτρέπει να περάσει ο αέρας και να πάρει ανάσα.

Οι γρήγορες κινήσεις του Γερμανού διαιτητή έσωσαν τη ζωή του 33χρονου αμυντικού χαφ, ενώ μετά το τέλος του ματς δήλωσε: "Αν κάποιος είναι έτσι, πρέπει να δράσετε γρήγορα. Έχω βιώσει πολλές τέτοιες καταστάσεις. Είχε τη γλώσσα του πίσω. Πρέπει να τη γυρίσετε και μετά μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά. Ο Ναντιέμ Αμίρι (παίκτης της Μάιντς) με αγκάλιασε αμέσως γιατί κατάλαβε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση".

Από την πλευρά του ο εκ των πρωταγωνιστών της δυσάρεστης κατάστασης, Τζόσουα Γκιλαβογκί, ευχαρίστησε τον "άρχων του αγώνα" και όσους έδρασαν άμεσα: "Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη επέμβαση και τη γρήγορη βοήθεια από τον Πάτρικ Ίτριχ, τους συμπαίκτες μου και τους γιατρούς της Μάιντς".

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ