ΕΛΛΑΔΑ

Διαιτητές Super League: "Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας στα γήπεδα στις 12/2, τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε"

Ο διαιτητής δείχνει την κόκκινη κάρτα
Ο διαιτητής δείχνει την κόκκινη κάρτα EUROKINISSI SPORTS

Οι διαιτητές της Super League με ανακοίνωσή τους τοποθετήθηκαν για το περιστατικό επίθεσης εις βάρος της συντρόφου του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Σταύρου Μάνταλου, αναφέροντας πως για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους θα πρέπει να τις κρύβουν.

Την Τετάρτη (25/1) η ΕΠΟ ενημέρωσε πως η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Σταύρου Μάνταλου, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους.

Οι διαιτητές και βοηθοί των διαιτητών τοποθετήθηκαν και με ανακοίνωσή τους ανέφεραν πως για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους θα πρέπει να τις κρύβουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση διαιτητών και βοηθών Super league:

"Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στην δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μια άνανδρη επίθεση αυτή τη φορά σε ΓΥΝΑΙΚΑ.

Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών ήταν για άλλη μια φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα!

Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει, αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς!

Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου . Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ