ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δερμιτζάκης: ''Το μόνο εύκολο να αλλάξεις προπονητή''

Δερμιτζάκης: ''Το μόνο εύκολο να αλλάξεις προπονητή''
Δερμιτζάκης INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης χρειάζεται τρομερή προσπάθεια από όλους για να αντιστραφεί η εις βάρος του κατάσταση σύμφωνα με τον προπονητή του, Παύλο Δερμιτζάκη.

Μετά την ήττα από την Ξάνθη ο Δερμιτζάκης είπε: ''Το μόνο εύκολο είναι ν’ αλλάξεις προπονητή, το δύσκολο είναι να φτιάξεις ομάδα. Βεβαίως και πρέπει να αναλαμβάνεις ευθύνες που σου αναλογούν, εγώ ανέλαβα την ομάδα την 3η αγωνιστική, ήξερα που ήρθα''.

Πρόσθεσε: ' 'Γι’ αυτό ήρθα, για να παλέψω. Και μένα μ’ ενοχλεί αυτή η κατάσταση και μένα δεν μ’ αρέσει να χάνω. Κάνουμε προσπάθεια, άλλοτε βγαίνει, άλλοτε όχι. Το δύσκολο είναι να προσπαθείς, να παλεύεις, να προγραμματίζεις την επόμενη μέρα.

Δεν ήρθε το τέλος. Πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα για αρκετά πράγματα. Δεν είναι καλή η βαθμολογία, η ψυχολογία αλλά έχει πάρα πολύ συνέχεια το πρωτάθλημα. Δεν είναι ακατόρθωτο να τα καταφέρουμε αλλά χρειάζεται τρομερή προσπάθεια από όλους''.

Ακολούθως πήρε το μέρος των ποδοσφαιριστών του, λέγοντας ότι '' καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια''. Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου είπε: ' 'Θέλουμε παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα''.

Σημειώνεται ότι με το τέλος του ματς ο Καβαλιώτης προπονητής του Εργοτέλη αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ