ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δερμιτζάκης: "Μπορούμε και σε Κύπελλο και σε πρωτάθλημα"

Δερμιτζάκης: "Μπορούμε και σε Κύπελλο και σε πρωτάθλημα"
Δερμιτζάκης INTIME SPORTS

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε στην συγκέντρωση των παικτών του και τόνισε πως ο Πανθρακικός αντέχει και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα.

"Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφενός γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και αφενός γιατί για 5 αγωνιστικές δεν είχαμε νικήσει, παρότι σε πολλά παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν και πάλι βαρύς και αυτό πάντα δυσκολεύει περισσότερο τον γηπεδούχο.

Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, γι' αυτό και ήμασταν πολύ σοβαροί, είχαμε καθαρό μυαλό, πειθαρχία, συγκέντρωση στην άμυνα. Σε τακτικό επίπεδο είχαμε σωστό προσανατολισμό, κλείσαμε σωστά στα άκρα και ανταπεξήλθαμε σωστά στις στημένες φάσεις του Λεβαδειακού", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανθρακικού και συνέχισε:

"Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε την απαιτούμενη ποιότητα, κίνηση και πάσες για να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά φυσικά δεν έχουμε πετύχει ακόμα το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, που ήταν σήμερα δίπλα μας και τον είχαμε πραγματικά ανάγκη".

Για τον τραυματισμό του Χρήστου, είπε: "Θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του μετά από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Φαίνεται ότι είναι μάλλον θλάση στον τετρακέφαλο"

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σημείωσε: "Γενικά έχουμε ένα δύσκολο μήνα μπροστά μας. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και των δύο διοργανώσεων. Και να είμαστε δηλαδή στους βαθμούς που χρειαζόμαστε στο πρωτάθλημα αλλά και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία στο κύπελλο".

Για τους τραυματίες του δήλωσε: "Επιστρέφει σίγουρα ο Ντιόγκο. Επίσης καλά είναι ο Μιχαλόπουλος, ενώ πιθανότατα θα είναι έτοιμος και ο Κουτσόπουλος. Στις προπονήσεις πλέον υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Οι τραυματίες επιστρέφουν στο καλύτερο δυνατό χρονικό σημείο. Ο Στάθης και ο Νουκ θα είναι έτοιμοι σε 2-3 εβδομάδες".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ