STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δερμιτζάκης: "Δίκαιο αποτέλεσμα"

Δερμιτζάκης: "Δίκαιο αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 του Περιστερίου μεταξύ του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός των Αρκάδων, Παύλος Δερμιτζάκης.

Στο δεύτερό του παιχνίδι στον πάγκο του Αστέρα, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν κατάφερε να φτάσει σε νίκη, ενώ και πάλι η ομάδα του δεν σκόραρε.

Για την αναμέτρηση είπε: " Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν, με το δικό της τρόπο η καθεμιά, να κερδίσουν το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο πατήσαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις για να φύγουμε με το διπλό, όμως νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες.

Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στην τακτική. Δεν αφήσαμε τον Ατρόμητο να μας δημιουργήσει φάσεις. Και στην επιθετική τακτική πήγαμε καλά και δώσαμε χώρους έτσι ώστε να μπορέσουμε να βγούμε στην αντεπίθεση. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ό,τι παίρνεις εκτός έδρας είναι καλό. Καλή πορεία στον Ατρόμητο".

Για τους παίκτες του είπε: " Ο Αστέρας διαθέτει καλούς παίκτες. Με μια αλλαγή προπονητή αλλάζει και η ψυχολογία αλλά και κάποια τακτικά κομμάτια. Δουλέψαμε όπως μπορούσαμε, καθώς είχαμε εμπόδια λόγω καιρού και ήμασταν καλά ενημερωμένοι για τον Ατρόμητο. Έγινε καλή δουλειά και πήραμε κάτι θετικό".

Για το πόσο διαβασμένος ήταν ο Αστέρας, δήλωσε: " Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το είχαμε μελετήσει και ανάλογα με τα πλάνα που είχαμε καταστρώσει. Στις κόντρα επιθέσεις κάναμε φάσεις αλλά όχι γκολ".

Για το αν θα καταφέρει να σωθεί ο Αστέρας, τόνισε: " Είμαστε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες είναι καλές και κάνουν προσπάθεια για παραμονή. Θα κοιτάμε πρώτα την ομάδα μας. Να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας και έπειτα αν μας βοηθήσουν και τα άλλα αποτελέσματα θα είναι ό,τι καλύτερο. Πρέπει να πάρουμε τα επόμενα ματς".

Για τον Πουλίδο, τον Φορτούνη και τον Ντεγκρά είπε: " Είναι σημαντικό για παίκτες της ομάδας μας να ενδιαφέρονται άλλες ομάδες. Ήδη τρία ονόματα παίζουν γερά στο μεταγραφικό παζάρι. Θεωρώ ότι οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση μαζί με τη διοίκηση αλλά και τα παιδιά. Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές και από την Τρίτη θα υπάρχει ηρεμία. Από το καλοκαίρι ίσως να ασχολούνται περισσότερες ομάδες με αυτούς τους παίκτες. Με τον Πουλίδο έγινε μια συζήτηση και κατάλαβε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για την ομάδα και τους στόχους της".

Δώνης: "Ήμασταν σε κακή μέρα"

Για κακές επιλογές έκανε λόγο ο Γιώργος Δώνης, που τόνισε πως οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη με τις αντεπιθέσεις που έκαναν.

Αναλυτικά είπε: " Διάθεση υπήρχε, αλλά δυστυχώς ήμασταν σε κακή μέρα. Είχαμε κακές επιλογές, με συνέπεια να μην κάνουμε αυτό που έχουμε συνηθίσει. Είναι σημαντικό όταν έχεις τόσο κακή μέρα, χωρίς καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, να μη χάνεις. Γιατί ήταν πιθανό να χάσουμε. Ο Αστέρας μάς έκανε πολλές αντεπιθέσεις. Ευτυχώς η αμυντική μας τετράδα ήταν πολύ καλή. Ετοιμαζόμαστε για να περάσουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ