ΠΑΟΚ

Δεντσιούδης: "Θέλουν τον ΠΑΟΚ πολιτικό κρατούμενο"

Δεντσιούδης: "Θέλουν τον ΠΑΟΚ πολιτικό κρατούμενο"
Σύνδεσμοι, οπαδοί ΠΑΟΚ

Ο εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ μίλησε για το επερχόμενο συλλαλητήριο των οπαδών

Αρχικά, ο Χρήστος Δεντσιούδης υπογράμμισε ότι κάποιοι θέλουν φυλακισμένο τον ΠΑΟΚ σε μία δυσμενή κατάσταση, με χρέη που δημιούργησαν άλλοι:
" Με την ήπια στάση της διοίκησης από τη στιγμή που ανέλαβε, κάποιοι το θεώρησαν αδυναμία και δεν δικαιώνουν τον ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη διοίκηση έχει κάνει παρά πολλά βήματα από την ώρα που ανέλαβε, αλλά εμείς είμαστε βέβαιοι ότι η κάθε κυβέρνηση θέλει τον ΠΑΟΚ πολιτικό κρατούμενο. Δεν φταίει ο ΠΑΟΚ να πληρώνει τα χρέη που δημιούργησαν άλλοι.

Με τη ρύθμιση που έχουν δημιουργήσει, ο ΠΑΟΚ θα είναι όμηρος για 10 με 12 χρόνια ακόμη. Δεν μπορούμε να δίνουμε τόσα λεφτά στις μηνιαίες δόσεις. Άλλες ομάδες έχουν τατουάζ τις κρατικές χορηγίες και τους δίνουν γήπεδα. Για ποιο λόγο να δώσουν στον ΠΑΟΚ χορηγία ένα εκατομμύριο ευρώ; Εμείς ζητάμε οριστική διαγραφή των χρεών

".

Για το οργανωτικό μέρος του συλλαλητηρίου των οπαδών και την απόφαση της διοίκησης να μετέχει σε αυτό, τόνισε: " Η ΠΑΕ προσπάθησε να είναι συνεπής σε όλα και εμείς βλέπουμε ότι αντί να τους βοηθήσουν, συνέχεια μπαίνουν εμπόδια. Η κίνηση να έρθουν μαζί μας στο συλλαλητήριο έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό και το θέλει όλος ο κόσμος.

Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ εντυπωσιακά και θα έχει τεράστια συμμετοχή. Θα γίνουν κάποιες ομιλίες στο χώρο της Καμάρας από εκπροσώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα προέρχονται από όλα τα φάσματα. Ενδεχομένως η προθέρμανση να ξεκινήσει και από το παιχνίδι μπάσκετ του Σαββάτου. Μέσα στο γήπεδο και κατά τη διάρκεια του αγώνα που θα ακολουθήσει, σίγουρα θα ακουστούν συνθήματα για τα αιτήματά μας. Αρκετοί σύνδεσμοι θα είναι ανοιχτοί για να φιλοξενήσουν άτομα που θα έρθουν από άλλες πόλεις και από την Ευρώπη

".

Τέλος, όσον αφορά στο πανό για το οποίο σήμερα ο ΠΑΟΚ απολογείται στον αθλητικό δικαστή και αν θα εξακολουθήσει να κρεμάται στις κερκίδες της Τούμπας, ο Χρήστος Δεντσιούδης σχολίασε: " Άλλα γήπεδα έχουν βρίσει τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του, ο ΠΑΟΚ κατηγορείται για ένα πανό που δεν ήταν υβριστικό. Το πανό δεν θα κατέβει μέχρι να βρεθεί λύση. Γιατί να κατέβει; Θίγει ή βρίζει κάποιον; Εμείς θέλουμε να πάρουμε απάντηση από τους κυρίους που έφεραν τον ΠΑΟΚ σε αυτή την κατάσταση. Εμείς θέλουμε αυτοί που συνεργάστηκαν και πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ τα χρήματά τους να τα πάρουν πίσω, αλλά το κράτος να πάρει τα χρέη, από τα φυσικά πρόσωπα από αυτούς που τα δημιούργησαν".

Επιστροφή διεθνών – Η σειρά του Λάκη


Ασκήσεις τακτικής περιείχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ενώ στις προπονήσεις επέστρεψαν οι διεθνείς Ηλιάδης, Κυριακίδης, Χριστοδουλόπουλος και Χαραλάμπους. Ηλιάδης και Χριστοδουλόπουλος που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα.

Ο Σάλμον προπονήθηκε ατομικά με την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο να ξεκαθαρίζει αύριο, ενώ Ορφανός και Ίλιεφ που θα είναι σίγουρα απόντες έκαναν θεραπεία. Όσο για τον άτυχο της ημέρας ήταν ο Βασίλης Λάκης λίγο πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε λόγω χτυπήματος στον αστράγαλο χωρίς όμως να τίθεται θέμα ανησυχίας.

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι από το πρωί βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο και ώρα 16:45 στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague 2007-08.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (9:00-17:00), καθώς επίσης και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Σημειώνεται ότι από τις 10:00 της Κυριακής (25/11) ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, όπως και το Σάββατο (24/11) 11:00-17:00 θα λειτουργεί εκδοτήριο μπροστά στην μπουτίκ της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1 (VIP): 150 ευρώ, Θύρα 1: 50 ευρώ, Θύρες 2, 3: 30 ευρώ, Θύρες 5, 6: 20 ευρώ και Θύρα 4: 15 ευρώ.

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ