ΠΑΟΚ

Στο πλευρό του κόσμου ο Ζαγοράκης

Στο πλευρό του κόσμου ο Ζαγοράκης
Ζαγορακης

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, εξέφρασε την συμπαράστασή του στον κόσμο της ομάδας

" Εδώ και πολλές δεκαετίες, τον ΠΑΟΚ τον στηρίζουν και τον κρατούν ψηλά οι φίλαθλοί του. Εκείνοι στις χαρές, εκείνοι και στις λύπες, εκείνοι στους δρόμους για να πετύχουν όσα δεν πρόσφεραν -ως όφειλαν- οι υπερκείμενες αρχές.

Αυτόν τον κόσμο κανείς μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να τον αγνοεί. Θα είμαι δίπλα τους στο συλλαλητήριο, με αιτήματα την ισονομία και τη δικαιοσύνη. Τα μηνύματα για συμμετοχή στη συγκέντρωση της Κυριακής, από κάθε γωνιά της Ελληνικής Επαρχίας, οπλίζουν και τη Διοίκηση με δύναμη για να συνεχίσει τον τεράστιο αγώνα για την εξυγίανση του ΠΑΟΚ

", ήταν η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, που έγινε γνωστή μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

Χάνουν Πανιώνιο Ίλιεφ-Ορφανός

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντο Σάντος όσον αφορά τους Ίβιτσα Ίλιεφ και Δημήτρη Ορφανό αφού θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Ίλιεφ και Ορφανός αποχώρησαν το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής πριν από το τέλος του προπονητικού δίτερμα με την ομάδα των Νέων έχοντας υποστεί αμφότεροι θλάση στον δικέφαλο μηριαίο.

Μετά την εξέταση που υποβλήθηκαν η γνωμάτευση έδειξε ότι θα πρέπει να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες με αποτέλεσμα να χάσουν σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ