ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό!"

Ο μάνατζερ του Γκονζάλες, αρνείται συμφωνία με Ολυμπιακό! Ο μεσάζοντας μιλάει στο SPORT 24

Σε πραγματικό μύλο εξελίσσεται η υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλες. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία αναιρούν η μια την άλλη, ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει το παραμικρό στην όλη ιστορία.
Η μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων ωρών προήλθε από τα χείλη του Κρίστιαν Ογάλδε, μάνατζερ του Χιλιανού, ο οποίος σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με συναδέλφους της τοπικής "Estadio Deportivo", αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε επαφή με τον επίσημο Ολυμπιακό.

" Όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ της πλευράς του παίκτη και του Ολυμπιακού, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ούτε καν επαφή των Ελλήνων μαζί μου", δήλωσε ο Ογάλδε και πρόσθεσε: « Πρώτα θα περιμένουμε να δούμε αν οι δυο ομάδες θα τα βρουν και αν υπάρξει συμφωνία, τότε θα έρθει η δική μας σειρά για να συζητήσουμε τα απαραίτητα για την μεταγραφή!»

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, καταρρίπτονται όλα όσα είχαν δημοσιευτεί όλες αυτές τις μέρες στον ελληνικό, ισπανικό και χιλιανό Τύπο. Η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μαρκ Γκονζάλες θεωρείτο δεδομένη και μάλιστα (υποτίθεται πως) αποτελούσε το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού στη διαπραγμάτευση με την Μπέτις. Ο Ογάλδε όμως θέτει σε τελείως άλλη βάση την υπόθεση του πελάτη του, ξεκαθαρίζοντας πως εδώ δεν έχει γίνει καν επαφή...

Μενέντεθ στο SPORT 24: "Ήμουν εγώ, αλλά πριν ένα μήνα!"

Αμέσως μόλις διαβάσαμε το δημοσίευμα της σημερινής "ABC", σύμφωνα με το οποίο ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στις επαφές με την Μπέτις είναι ο πρώην γενικός διευθυντής της Sevilla FC, Ερμίνιο Μενέντεθ, επικοινωνήσαμε μαζί του για να μάθουμε περισσότερα από τον ίδιο. Ο Μενέντεθ μας επιβεβαίωσε ότι έκανε τον διαμεσολαβητή του Ολυμπιακού, όμως διέψευσε κατηγορηματικά ότι ασχολείται ακόμα με την υπόθεση:

" Πριν ένα μήνα ο Ολυμπιακός έστειλε ένα mail στα γραφεία της Μπέτις, με το οποίο ρωτούσε αν θα μπορούσε να αποκτήσει δανεικό τον Μαρκ Γκονζάλες για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς. Η Μπέτις δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν μαζί μου, λέγοντάς μου να έρθω σε επαφή με την Μπέτις για να μάθω τις προθέσεις τους σχετικά με τον Γκονζάλες. Πράγματι ρώτησα τι γίνεται με την περίπτωση του δανεισμού και η απάντηση που πήρα ήταν κάθετα αρνητική.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός μου ζήτησε να πληροφορηθώ από την Μπέτις την τιμή αγοράς του παίκτη και όταν τους έδωσα την απάντηση, σταμάτησε κάθε επαφή, αφού η διαφορά ανάμεσα στα χρήματα που ζητούσαν οι Ισπανοί και σε αυτά που ήταν διατεθειμένος να προσφέρει ο Ολυμπιακός, ήταν τεράστια. Από εκεί και μετά, δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο. Και οπωσδήποτε δεν είμαι εγώ αυτός που ενεργεί εκ μέρους του Ολυμπιακού αυτές τις μέρες

".

Παρόλα αυτά οι Ισπανοί επιμένουν πως ο Μενέντεθ είναι ο μεσάζων του Ολυμπιακού και σε αυτόν τον δεύτερο κύκλο επαφών. Ο δημοσιογράφος της "ABC" μάλιστα, υποστηρίζει πως ο Ερμίνιο Μενέντεθ θα βγει σήμερα σε ισπανικό ραδιόφωνο και θα επιβεβαιώσει στο ακέραιο το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Την ίδια στάση φαίνεται να υιοθετεί και η "Diario de Sevilla", η οποία αναφέρει πως ο μεσάζοντας του Ολυμπιακού είναι από την Καντάμπρια (διαμέρισμα της βόρειας Ισπανίας από το οποίο κατάγεται ο Μενέντεθ), αλλά προχωρά ακόμα περισσότερο, αφού εμπλέκει στην ιστορία και τον Σέρκο Μπρουσαλιάν, εκπρόσωπο των Λεντέσμα και Γκαλέτι στην Ελλάδα!

Σύμφωνα πάντα με την "Diario de Sevilla", οι Μπρουσαλιάν και Μενέντεθ επρόκειτο να συναντηθούν χτες με τον γενικό διευθυντή της Μπέτις, Μανουέλ Μομπαρλέτ για να συζητήσουν το θέμα της μεταγραφής του Μαρκ Γκονζάλες. Ο Μομπαρλέτ όμως, από τη μεριά του, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την "Estadio Deportivo", διέψευσε κατηγορηματικά οποιοδήποτε ραντεβού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα περνούσε μια ήσυχη μέρα με την οικογένειά του!

Άκρη λοιπόν δε βγαίνει προς το παρόν, αφού στην ουσία οι μεν διαψεύδουν τους δε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα δεν έχουν μπει στο παιχνίδι τα βαριά χαρτιά των δυο ομάδων. Ο Λοπέρα βρισκόταν όλο το Σαββατοκύριακο εκτός Σεβίλλης και δεν προέβη στην παραμικρή δήλωση για το θέμα, ενώ ο Ολυμπιακός από την άλλη, αρκείται σε μεσάζοντες αντί να στείλει κάποιον δικό του άνθρωπο ώστε να τον πάρει στα σοβαρά και η άλλη πλευρά. Η Μπέτις όσο ακούει πάντως για ποσά που αρχίζουν με τον αριθμό 4, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα. Τουλάχιστον προς το παρόν...



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ