ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν τα παρατάει για Μολό

Δεν τα παρατάει για Μολό

Νέος γύρος διαπραγματεύσεων με μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα βδομάδα. Από κοντά για Μολό, πάντα στα υπόψιν ο Αμαλφιτανό και οι φήμες για... Μάντζιο

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μιας και η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινά σε δυο εβδομάδες με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν υποσχεθεί πως μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί 2-3 μεταγραφές πολύ καλών ποδοσφαιριστών.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως φέτος το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου λόγω των 18 ομάδων (αντί γι 16 πέρσι) και λόγω του Μουντιάλ στην Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα στην έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμα κι αν μείνει όπως είναι σήμερα. Η αλήθεια όμως είναι πως οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται 2-3 κινήσεις που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ποιότητα του ρόστερ τους.

Αυτό πήγε να συμβεί με τον Βερδού, όμως ο Ισπανός άσος κατά 90% έχει χαθεί με δική του απόφαση (εμείς κρατάμε ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό όχι όμως με το 1.4 που ακούγεται), αν και στον Ολυμπιακό αισιοδοξούσαν και προετοιμάζονταν καιρό τώρα για την περίπτωση του.

Γαλλία και Ισπανία

Πλέον η προσοχή έχει στραφεί, κυρίως, σε αυτές τις δυο αγορές και με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχουμε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με ομάδες και παίκτες.

Στον Ολυμπιακό πάντως έχουν σκοπό να περιμένουν για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή και αναφερόμαστε στον Μόλο. Η Νανσί δεν έχει βρει ακόμα τα χρήματα που επιθυμεί για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, οπότε ο καιρός είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τους πρωταθλητές Ελλάδας (όσο δεν κλείνει κάπου).

Κλείνοντας να αναφερθούμε και σε ένα σενάριο που κυκλοφορεί αρκετά τελευταία. Σύμφωνα με αυτό ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος θα αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Μάρκο Πάντελιτς ως τρίτη επιλογή.

Επειδή το όνομα του 30άχρονου άσου ακούγεται 2-3 χρόνια τώρα, κρατάμε μικρό καλάθι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ