ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

"Δεν πωλείται ο Βεράτι"

PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Sunday, Dec. 11, 2016. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Sunday, Dec. 11, 2016. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στην "Marca" και υποστήριξε πως ο Μάρκο Βεράτι δεν είναι προς πώληση, παρά το ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για την απόκτησή του.

Καμία διάθεση να πουλήσουν τον Μάρκο Βεράτι δεν δείχνουν οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για την απόκτησή του, αλλά ο εκπρόσωπος των Παριζιάνων, μιλώντας στη " Marca", υποστήριξε πως ο Ιταλός μέσος δεν πωλείται.

"Ούτε με 80, ούτε με 100 εκατ. ευρώ. Ο Βεράτι δεν είναι προς πώληση", είναι η χαρακτηριστική δήλωσή του στην ισπανική εφημερίδα. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρόεδρος της Παρί, Νασέ Αλ Κελαϊφί θέλει να βελτιώσει την επικοινωνία του με τον 23χρονο χαφ προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη γαλλική ομάδα.

Μάλιστα, στόχος του ισχυρού άνδρα των Παριζιάνων είναι να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ιταλό, με παράλληλα "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, επομένως οι Γάλλοι έχουν το "πάνω χέρι" σε κάθε περίπτωση.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ