ΠΑΟΚ

"Δεν περίμενα να πηγαίνουμε έτσι"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Ικανοποιημένος είναι ο Γιώργος Δώνης από τον ΠΑΟΚ, με τον τελευταίο να τονίζει πως δεν θα αποκτηθεί ο Μπαρνς. Τι είπε ο Καπαρός

Ο Γιώργος Δώνης ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μαγιόρκα, με τον ίδιο να ανάβει... "κόκκινο" για την απόκτηση του Μπαρνς. Συγκεκριμένα είπε:

" Έχω πάρει την απόφασή μου. Δεν μας απασχολεί ο Μπαρνς από εδώ και πέρα. Έκρινα πως δεν μπορεί να μας βοηθήσει, μέσω της εικόνας του στην προετοιμασία και στα φιλικά την περίοδο που δοκιμάστηκε.

Ψάχνουμε σίγουρα για έναν παίκτη που θα παίζει πίσω από τον Ρομπέρ και τον Γεωργιάδη, στις δύο θέσεις των δύο δηλαδή στα πλάγια. Είμαι ευχαριστημένος, είμαστε σε καλό δρόμο. Μερικά πράγματα δεν περίμενα να εξελιχθούν τόσο καλά. Τι φιλικό με την Αιντχόβεν θα είναι το τελευταίο πριν το ματς της Ευρώπης".

Συνεχίζοντας, ανέφερε: " Ήταν δυνατό τεστ και πέρα από το τακτικό κομμάτι, οι παίκτες μου ήταν πολύ δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες, πήγαιναν δυνατά στην μπάλα. Η ομάδα έβγαλε τσαμπουκά στο γήπεδο και εμένα μου αρέσει αυτό.

Οι μικρότεροι σε ηλικία πρέπει να συνηθίσουν με το ίδιο πνεύμα γιατί μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή. Ήδη γίνονται οι τελικές πρόβες αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο επόμενο παιχνίδι με την Αϊντχόβεν θα συνεχίσουμε όπως και σήμερα και μετά η προετοιμασία μπαίνει σαν να ήμαστε σε συνθήκες πρωταθλήματος με αγώνα κάθε εβδομάδα".

Για τους διεθνείς, τόνισε: " Ο Μαλεζάς και ο Σαλπιγγίδης προέρχονται από διακοπές και θα δούμε κατά πόσο θα είναι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Ο Σταφυλίδης είναι ενεργός απλά του δίνουμε κάποιες ανάσες. Ο Γκαρσία δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και θα δούμε αν μπορεί να παίξει την Πέμπτη με την Αϊντχόβεν".

Kαπαρός: "Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ"

Ο Χοακίμ Καπαρός είπε: " Οι ομάδες είναι φορτωμένες από πολλή δουλειά. Ήταν ένα φιλικό καλό για να βγάλουμε συμπεράσματα. Μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ, πίεζε πολύ καλά, νομίζω γίνεται καλή δουλειά".

Για τον τελικό της Εθνικής Ελλάδας με την Ισπανία στο Euro U19: " Πιστεύω πως έχει αλλάξει κάτι στην Ελλάδα, στο μυαλό, είναι μια Εθνική που αν δουλευτεί καλά οι παίκτες θα φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο".

Το ματς του ΠΑΟΚ παρακολούθησε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ