ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δεν πάει Ονδούρα λόγω βίζας ο Μεχία

Δεν πάει Ονδούρα λόγω βίζας ο Μεχία
INTIME SPORTS

Ο Αλφρέδο Μεχία είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ονδούρας, αλλά δεν κλήθηκε στην "Μπικολόρ" λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε με τη βίζα του.

Η εθνική Ονδούρας ξεκινά τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 κόντρα στις αντίστοιχες των Καναδά και Μεξικού. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Κόστα Ρίκα και νυν της "Μπικολόρ", Χόρχε Λουίς Πίντο, πάγια περιελάμβανε στις κύριες επιλογές του, το μέσο του Πανθρακικού.

Η μη κλήση του για τα δύο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, προφανώς και προκάλεσε έκπληξη. Ωστόσο το θέμα δεν είναι αγωνιστικό. Κι αυτό γιατί η βίζα του Αλφρέδο Μεχία δεν εγκρίθηκε από την καναδική πρεσβεία.

'Υπήρχε ένα πρόβλήμα με τη βίζα, μίλησε με τον Χορχε Λουίς Πίντο και το καλύτερο για την εθνική ήταν να μην πάω. Δεν ήταν στο χέρι μας, αν κάναμε το καλύτερο δυνατό. Είναι λυπηρό, αλλά πάνω από όλα είναι η Εθνική", είπε ο μέσος του Πανθρακικού στην εφημερίδα της χώρας του, Diez.

Το πρόβλημα προέκυψε από την αμέλεια της πρεσβείας του Καναδά να εγκρίνει τη βίζα του Αλφρέδο Μεχία μέχρι και τη 18η Οκτώβρη, όπως έκανε σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Το θετικό για τον Πανθρακικό είναι ότι ο Ονδουρένιος μέσος θα παραμείνει στην Κομοτηνή και θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που έχει στη Super League.

Η εθνική Ονδούρας φιλοξενείται από την αντίστοιχη του Καναδά στις 13 Νοεμβρίου στο Βανκούβερ και υποδέχεται στο Σαν Πέδρο Σούλα την αντίστοιχη του Μεξικού, τέσσερις ημέρες μετά.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ