ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν είπε όχι ο Βερδού. Απλά ήταν διακοπές..."

"Δεν είπε όχι ο Βερδού. Απλά ήταν διακοπές..."

Ο μάνατζερ του Τζόαν Βερδού μίλησε για το μέλλον του πελάτη του, τονίζοντας πως δεν απάντησαν αρνητικά στον Ολυμπιακό, απλά ο Καταλανός έκανε διακοπές.

Ως γνωστόν, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωστοποίησαν πως δεν θα ασχοληθούν περεταίρω με την περίπτωση του Τζοάν Βερδού, αφού ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν απάντησε στην πρόταση του Ολυμπιακού μέσα στην προθεσμία που του είχαν δώσει μέχρι την περασμένη Παρασκευή (21/6).

Ο ατζέντης του παίκτη, Μάγικο Ντίαζ, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Ισπανία, τόνισε πως ο πελάτης του δεν είπε ποτέ όχι στην ομάδα του Πειραιά, σχολιάζοντας πως δεν απάντησε λόγω ότι ήταν σε διακοπές.

Παράλληλα, βέβαια, επεσήμανε πως η Ρεάλ Μπέτις την Παρασκευή (21/6) ενημέρωσε την πλευρά του Τζοάν Βερδού για νέο κύκλο συζητήσεων.

Ο μάνατζερ του Τζοάν Βερδού, Μάγικο Ντίαζ, είπε: "Η Μπέτις μας πήρε τηλέφωνο την Παρασκευή προκειμένου να μιλήσουμε για την πιθανότητα συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. Μιλάμε για τον Γιοάν Βερδού και εξετάζουμε όλα τα δεδομένα και το πως μπορεί να αγωνιστεί εκεί. Θα αξιολογήσουμε κάθε παράμετρο για τον ποδοσφαιριστή".

"Το που θα συνεχίσει τη νέα χρονιά ο Γιοάν Βερδού είναι ακόμα ανοιχτό. Εμείς δεν είπαμε ποτέ 'όχι' στον Ολυμπιακό, αλλά είναι αλήθεια πως ο ποδοσφαιριστής έχει κάποιους ενδοιασμούς ώστε να αγωνιστεί εκεί. Επίσης αναφέραμε πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Ο παίκτης δεν είπε απολύτως τίποτα διότι ήταν σε διακοπές και ήθελε χρόνο".

"Έληξε η προθεσμία του Βερδού"

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν πως πράγματι, δεν μίλησαν ποτέ για "όχι", αλλά για λήξη της προθεσμίας που είχε δοθεί στον παίκτη.

"Εμείς δεν είπαμε ποτέ πως ο Βερδού είπε όχι στον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής απλά δεν μας απάντησε.

Είχε συγκεκριμένη προθεσμία να μας γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για το αν θέλει ή όχι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας απάντησε.

Η προθεσμία που είχε ήταν μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Από την στιγμή λοιπόν που δεν μας απάντησε, αποσύραμε τον ενδιαφέρον μας για τον Βερδού. Πλέον, ψάχνουμε για άλλον ποδοσφαιριστή για την θέση του επιτελικού μέσου και θα είναι παίκτης από το πάνω ράφι", υπογράμμισαν από τον Πειραιά.

Πηγή: RedPlanet.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ