ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν έχουμε πρόταση για Πουλίδο"

"Δεν έχουμε πρόταση για Πουλίδο"

Ο πρόεδρος της Τίγρες, Αλεχάντρο Ντομίνγκες σε συνέντευξη Τύπου ισχυρίστηκε ότι δεν έχει λάβει καμία προσφορά για τον Άλαν Πουλίδο και ότι θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δήλωσε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τιμή, ότι δεν υπάρχει προσφορά για τον Άλαν Πουλίδο και ότι ο Μεξικανός επιθετικός δεν πρόκειται να φύγει από το Μοντερέι αν δεν πάρει λεφτά η Τίγρες.

"Στην περίπτωση του Πουλίδο η προτεραιότητά μας είναι να παραμείνει στην ομάδα για το επόμενο πρωτάθλημα και μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει κάποια προσφορά. Θέλουμε να μείνει, ωστόσο όλοι οι παίκτες έχουν ρήτρα αποχώρησης και εάν έρθει κάποιος που την καλύπτει και ο παίκτης συμφωνεί μπορεί να φύγει. Δεν υπάρχουν προσφορές.

Αν νομίζουν ότι θα πάρουν τον Πουλίδο, τζάμπα, είναι γελασμένοι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που η εκτιμώμενη αξία του είναι υψηλή γιατί τζάμπα και μένα αν μου φέρεις πέντε Πουλίδο θα τους πάρω", είπε ο πρόεδρος της Τίγρες

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε έκπληξη και αντικρούεται με τα λεγόμενά του είναι η επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της Τίγρες ότι η ομάδα του κινείται στην αγορά για τρεις μεταγραφικούς στόχους: "Πάμε για τρεις παίκτες. Θέλω η ομάδα μου να έχει ρόλο πρωταγωνιστή"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ