ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν αλλάζει συνταγή ο Λίνεν

ΑΡΗΣ - Ν.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE
λινεν MOTIONTEAM

Την ίδια ενδεκάδα με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη θα παρατάξει ο Έβαλντ Λίνεν στο παιχνίδι με τον Άρη.

Οι "κυανέρυθροι" επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα χωρίς να έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες και ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει την ενδεκάδα σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση με τους "κίτρινους" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου είδε την ομάδα του να έχει καλή απόδοση και να χάνει το τρίποντο στις καθυστερήσεις.

Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών αναφέρθηκε και στην διακοπή του πρωταθλήματος λέγοντας:" Μια τόσο μεγάλη διακοπή, ποτέ δεν είναι καλή για μια ομάδα. Τουλάχιστον καταφέραμε να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε.

Δώσαμε δύο φιλικά και διατηρήσαμε κάπως τον ρυθμό μας. Δεν σκοπεύω να κάνω αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως, γνωρίζω σε ποιους παίκτες μπορώ να υπολογίζω σαν πολύτιμες εναλλακτικές λύσεις".

Αναφορικά εξάλλου με την Λάρισα ο Έβαλντ Λίνεν είπε :"Πρόκειται για ένα καλό σύνολο, που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία κι αυτό τους δίνει αυτοπεποίθηση".

"Δεν έχουμε χρήματα, έχουμε καλή ομάδα"

Πάντως την ίδια ώρα οι Νεοσμυρνιώτες κινούνται και για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου και ο Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε με χιούμορ στις πληροφορίες που έφεραν τον συνεργάτη του Γιώτης Σταματόπουλο να έχει βρεθεί στην Γερμανία την περασμένη Δευτέρα για να παρακολουθήσει συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Κολωνία-Καρλσρούη.

"Πρώτον δεν έχουμε χρήματα,δεύτερον έχουμε καλή ομάδα και τρίτον ο Γιώτης πήγε να δει την γυναίκα του", τόνισε πιο χαρακτηριστικά. Πάντως ο Γερμανός δεν έκρυψε ότι εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις και αν βρεθεί κάτι καλό ο Πανιώνιος δεν θα πει όχι.

Χωρίς προβλήματα

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με την Λάρισα συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα και μετά και από τα όσα δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν οι "κυανέρυθροι" αναμένεται να παραταχθούν με τον Κένινγκ κάτω από τα δοκάρια, τους Μανιάτη, Σπυρόπουλο στα δύο άκρα και τους Πλετς, Μπερτέ στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μάκος, Ενσαλίβα, Γουνδουλάκης, Φερνάντες στην ενώ οι Μπρέσκα και Αραβίδης θα εναλλάσονται στην κορυφή της επίθεσης.

*Τα εισιτήρια του αγώνα με την Λάρισα έχουν τεθεί από την Πέμπτη σε κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μπορούν να τα προμηθευτούν από τo Members Club.

Η ΠΑΕ Λάρισα έχει ήδη προμηθευτεί τα εισιτήρια για τη θύρα 1 που θα καθίσουν οι φίλαθλοι της. Οι τιμές είναι οι εξής:Θύρα 1 - 15 ευρώ,Θύρα 2 - 10 ευρώ,Θύρα 3 - 10 ευρώ,Θύρα 4 - 25 ευρώ,Θύρα 5 - 35 ευρώ,Θύρα 6 - 35 ευρώ,Θύρα 7 - 25 ευρώ.





















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ