ΑΕΚ

Δέλλας: "Πήραμε αυτό που θέλαμε"

Δέλλας: "Πήραμε αυτό που θέλαμε"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στον Παναιγιάλειο δίνοντας τους συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη.

Αφού έπλεξε το εγκώμιο του Παναιγιάλειου, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, ξεκαθάρισε ότι αυτό που κρατά από την αναμέτρηση είναι οι τρεις βαθμοί ενώ συνέστησε ξεκούραση ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδας.

"Σήμερα για εμάς ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος απέναντι σε μια έμπειρη και καλή ομάδα. Είναι πλασματικό ότι είναι σε αυτή την θέση. Έχει καλούς παίκτες και είναι δουλεμένη ομάδα. Θα ήταν δύσκολο για εμάς αν δεν ήμασταν σοβαροί. Να δίναμε το κάτι παραπάνω έπρεπε και το κάναμε. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα του αγώνα λόγω της βροχής που έκανε φάσεις ο αντίπαλος, από εκεί και πέρα αφού ξεπεράσαμε την βροχή ελέγξαμε φάσεις και κυκλοφορήσαμε μπάλα.

Αναπτυχθήκαμε από άξονα και άκρα και βάλαμε τρία γκολ. Τελείωσε το ματς πήραμε 3 βαθμούς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να φρεσκαριστούμε, έχουμε δύσκολο ματς απέναντι στην Κέρκυρα. Μας ενδιαφέρει πρώτα το πρωτάθλημα αυτό τους είπα και ανταποκρίθηκαν τα παιδιά. Συγχαρητήρια για την εικόνα τους. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο καλή συνέχεια".

Για τον Σοϊλέδη είπε: "Όπως έχω πει πολλές φορές όλα τα παιδιά είναι εδώ. Πιστεύω σε όλους. Ο Άρης έχει δουλέψει πάρα πολύ για να μπει και να εγκλιματιστεί στην ομάδα. Όλο οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν στην ομάδα τα μέγιστα, καθώς είναι επαγγελματίες."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ