ΑΕΚ

Δέλλας: "Γρήγορα 1η θέση, να τελειώνουμε"

Δέλλας: "Γρήγορα 1η θέση, να τελειώνουμε"
INTIME SPORTS

Όπως αναμενόταν, χωρίς πολλά λόγια μόνο δουλειά. Ο Τραϊανός Δέλλας έθεσε με το «καλημέρα» τους στόχους της νέας χρόνιας, τονίζοντας ότι για την ΑΕΚ υπάρχει μόνο η πρώτη θέση. Τους παίκτες υποδέχτηκε ο Μπάγεβιτς, ενώ η προπόνηση περιελάμβανε μόνο τρέξιμο.

Λίγο πριν τις 7 το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα άρχισαν να φτάνουν ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ομάδας. Κανένας από τους παίκτες που προπονήθηκαν δεν καθυστέρησε και έτσι στις 7.30 το πρωί όλοι ήταν στα αποδυτήρια έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα.

Οι Τραϊανός Δέλλας και Ντούσαν Μπάγεβιτς πήραν το λόγο στα αποδυτήρια και ευχήθηκαν καλή αρχή σε όλους τους παίκτες της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας, από την αρχή, έστειλε το μήνυμα σε όλους παλαιούς και νέους ποδοσφαιριστές:

« Καλή χρονιά σε όλους. Είναι μια μεταβατική περίοδος και στόχος μας είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση. Δεν χρειάζεται λέμε πολλά για αυτό. Μπορεί να αγωνιζόμαστε στην Γ’ Εθνική, αλλά όλοι γνωρίζετε σε μια ποια ομάδα είστε».

Στη συνέχεια οι Κιτρινόμαυροι προμηθεύτηκαν το νέο ποδοσφαιρικό τους υλικό και βγήκαν στο γήπεδο. Η προπόνηση, όπως αναμενόταν, ήταν χαλαρή και περιελάμβανε μόνο τρέξιμο για ξεμούδιασμα. Περίπου στις 10 οι παίκτες είχαν αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο ώστε να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν το απόγευμα.

Στις 18.00 είναι προγραμματισμένος ο αγιασμός, ενώ μισή ώρα αργότερα οι πόρτες θα ανοίξουν για τον κόσμο, με τους παίκτες να έχουν την πρώτη τους επαφή με τους Ενωσίτες.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη της ομάδας:

Νίκος Γεωργέας, Σωκράτης Τσουκαλάς, Τάσος Τσουμάγκας, Κώστας Τσούπρος, Μιχάλης Παυλής, Σταύρος Σταθάκης, Βασίλης Ρόβας, Μιγκέλ Κορδέρο, Δημήτρης Ανάκογλου, Ρομπέρτο Κάτσικας, Ρενάλντο Ράμα,Edin Murga,Ivan Brecevic, Δημήτρης Γροντής, Ηλίας Βούρας, Φώτης Καραγκιολίδης, Παναγιώτης Ντούνης, Φώτης Κέζος, Ορέστης Παληαρούτας, Αλέξανδρος Δημιόγκα, Τρύφων Κασβιρόπουλος, Νίκος Ζιβάνοβιτς, Δημήτρης Τζάθας, Αργύρης Κάτσικας, Χρήστος Τσεβάς, Νίκος Αργυρίου, Χριστόφορος Ντούμπερετ.

Επίσης προπονήθηκαν οι Άνταμ Τζανετόπουλος, Ντάρκο Ρόκσιτς και Θωμάς Ντάφλας που θα δοκιμαστούν για λίγες ημέρες. Στην σημερινή απογευματινή προπόνηση (18.30) θα συμμετάσχει δοκιμαστικά και ο Σταύρος Πεταμβράκης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ