ΑΕΚ

Δέλλας: "Αδικούνται από την βαθμολογία τα παιδιά"

Δέλλας: "Αδικούνται από την βαθμολογία τα παιδιά"
INTIME SPORTS

Έτοιμος για μάχη εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αδικούνται από την βαθμολογία και πρέπει όλοι μαζί να σώσουν την ομάδα.

"Η πρόκληση να αναλάβεις την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη. Το μόνο που προέχει είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά.

Και οι τρεις ήρθαμε για να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά και όλοι μαζί να καταφέρουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να σώσει τη χρονιά και μετά βλέπουμε", τόνισε αρχικά ο Κολοσσός και συνέχισε:

"Αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν η πίστη μου προς τα παιδιά. Νομίζω, ότι αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση. Ο,τι έχει γίνει στο παρελθόν όμως, το αφήνουμε πίσω. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ώστε να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στην ομάδα. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε έστω και 1% παραπάνω από αυτά τα παιδιά, θα είναι κέρδος για την ομάδα".

Σε ότι έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις του ο νέος προπονητής της Ένωσης υπογράμμισε: "Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος. Πρέπει να κερδίσουμε όσο μπορούμε περισσότερα από αυτά τα παιδιά. Αυτό θα είναι το κέρδος για την ομάδα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τα παιδιά. Θέλω να μιλήσω πρώτα μαζί τους. Όλοι μαζί θα έχουμε κοινό στόχο να βοηθήσουμε την ομάδα. Θέλω πρώτα να με γνωρίσουν, να τους γνωρίσω και να προχωρήσουμε μαζί για το ματς της Κυριακής".

Αναφορικά με τη συζήτηση που είχε με τον Έβαλντ Λίνεν ο Τραϊανός Δέλλας δεν ήθελε να αποκαλύψει τη συζήτησή τους: "Μιλήσαμε με τον κύριο Λίνεν, αλλά δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε τι ειπώθηκε".

Καταλήγοντας ο "Τράι" δεν θα μπορούσε να μη στείλει μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ: "Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ