ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δαύκος: "Με όλες μας τις δυνάμεις"

Δαύκος: "Με όλες μας τις δυνάμεις"
INTIME SPORTS

Ο νεαρός γκολκίπερ της Δόξας Δράμας, Κώστας Δαύκος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρώτη του παρουσία ως βασικός στην Super League αλλά και την μάχη της παραμονής.

Ο νεαρός γκολκίπερ της Δόξας Δράμας, Κώστας Δαύκος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ μίλησε για την πρώτη του παρουσία ως βασικός στην Super League στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ακόμη μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία των «μαυραετών» όπως και το πώς αντιμετωπίζει την μάχη της παραμονής στις αγωνιστικές που απομένουνε.

Ο Δαύκος σχετικά με το πως ένιωσε αλλά και πως είδε το παιχνίδι, καθώς ήταν η δεύτερη συμμετοχή του στην Super League αλλά η πρώτη του ως βασικός «είχα το αναμενόμενο άγχος αρχικά αλλά το ξεπέρασα καθώς έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Και όσον αφορά το παιχνίδι είπε: «Αν και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα πιστεύω ότι ήμασταν εξίσου καλοί και δικαιούμασταν ένα γκολ, αν είχαμε λίγη παραπάνω τύχη θα παίρναμε και την ισοπαλία».Για την μέχρι τώρα πορεία της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα αλλά και για την συνέχεια σημείωσε:

«Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα λόγω του ότι δεν ξέραμε που θα παίζουμε ,καταλήξαμε να παίζουμε στην Super League αλλά το γεγονός ότι δεν είχαμε έδρα ήταν ένας αρνητικός παράγοντας. Επίσης χρειάστηκε χρόνος για να δεθεί η ομάδα λόγω της άφιξης πολλών νέων παικτών αλλά τελικά βρήκαμε τον ρυθμό μας, πήραμε αποτελέσματα πράγμα που μας βοήθησε βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά».

Τέλος δήλωσε για τις ελπίδες της παραμονής ότι: «Η παραμονή είναι δύσκολη θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους, θα συνεχίσουμε να παίζουμε με αξιοπρέπεια για την νίκη και για τον κόσμο μας».

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ