ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Δακρυσμένος Μουρίνιο για το Conference League: "Άλλο να κερδίζεις όταν όλοι σε περιμένουν κι άλλο τώρα"

Δακρυσμένος Μουρίνιο για το Conference League: "Άλλο να κερδίζεις όταν όλοι σε περιμένουν κι άλλο τώρα"
PRINTSCREEN

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν εμφανώς συγκινημένος στις πρώτες δηλώσεις του έπειτα από την κατάκτηση του Europa Conference League από τη Ρόμα, το 5ο ευρωπαϊκό τρόπαιό του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε τα δάκρυά του για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι Europa Conference League. Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν η πρόκριση επί της Λέστερ στα ημιτελικά, τώρα η κατάκτηση του τροπαίου από τη Ρόμα απέναντι στη Φέγενορντ, το 5ο ευρωπαϊκό τρόπαιό του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δάκρυσε στις πρώτες δηλώσεις του στο Sky Sports Italia έπειτα από ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και δήλωσε... Ρωμαίος.

"Με κάθε σεβασμό σε αυτούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί, απόψε αισθάνομαι Ρωμαίος, επειδή όλο αυτό είναι απίθανο. Είμαι έντεκα μήνες στη Ρόμα, τα κατάλαβα όλα από την αρχή, από τη στιγμή που ήρθα. Θα μείνει στην ιστορία της Ρόμα, αλλά και στη δική μου. Με κάνει να αισθάνομαι λίγο πιο ηλικιωμένος, αλλά είναι κάτι όμορφο για την καριέρα μου. Τώρα πηγαίνω διακοπές".

"Το πιο ωραίο πράγμα στην καριέρα μου είναι ότι σήκωσα ευρωπαϊκό τρόπαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το έκανα με την Πόρτο, με την Ίντερ έπειτα από χρόνια και το ξανακάνω με τη Ρόμα. Είναι πολύ ξεχωριστό. Είναι ένα πράγμα να κερδίζεις όταν όλοι το περιμένουν και η επένδυση που γίνεται είναι για να κερδίσεις. Και είναι άλλο πράγμα να κερδίζεις όταν οι επιτυχίες γίνονται αθάνατες. Αυτό το καθιστά αληθινά ξεχωριστό. Σκέφτομαι τους φίλους της Ρόμα, ελπίζω να μπορούν να διασκεδάσουν και ότι μας περιμένουν για να γιορτάσουμε. Όπως έχω πει στα παιδιά στα αποδυτήρια όταν ήμασταν στο Τορίνο, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, προκριθήκαμε στο Europa League, κάναμε τη δουλειά μας για τη φετινή σεζόν. Τώρα γράφτηκε ιστορία. Γράψαμε ιστορία.

"Το Conference League είναι μία διοργάνωση που από την αρχή είχαμε την αίσθηση ότι ήταν εφικτό να την κατακτήσουμε. Η ομάδα γινόταν πάντα πιο δυνατή και μετά ήρθαν τα ημιτελικά με μία ομάδα της Premier League, με μία μεγάλη Μαρσέιγ, μία μεγάλη Φέγενορντ. Ήταν μια διοργάνωση στην οποία στοχεύαμε. Αν και στο πρωτάθλημα θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς, δεν χάσαμε τον τελικό στόχο μας που ήταν η έξοδος στο Europa League.

"Αν και έφτασαν στα αυτιά μου διάφορες φήμες, εγώ παραμένω, δίχως αμφιβολία. Θέλω να παραμείνω στη Ρόμα. Πρέπει να καταλάβουμε από τους ιδιοκτήτες μας, που είναι φανταστικά άτομα, τι θέλουν να κάνουν. Εμείς ακολουθούμε ένα πολύ όμορφο πρότζεκτ, με υγιή και ειλικρινή άτομα. Πρέπει απλά να χαράξουμε κατεύθυνση για τη νέα σεζόν".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ