ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Daily Mail: "Η Φέγενορντ έτοιμη να σφραγίσει το deal με την Λίβερπουλ, για να γίνει ο Σλοτ νέος προπονητής των ρεντς"

Ο Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Φέγενορντ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λάτσιο
Ο Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Φέγενορντ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λάτσιο @2023 PATRICK POST/AP IMAGES

Ο Άρνε Σλοτ είναι ο εκλεκτός της Λίβερπουλ για να διαδεχτεί τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο το καλοκαίρι και σύμφωνα με την "Daily Mail", οι ρεντς είναι έτοιμοι να κλείσουν τη συμφωνία με την Φέγενορντ έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Το φινάλε της Premier League, το οποίο θα σηματοδοτήσει το αντίο του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ, αχνοφαίνεται στο βάθος του ορίζοντα, γεγονός που έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να φουλάρουν προκειμένου να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στο Νησί, ο εκλεκτός των ρεντς είναι ο Άρνε Σλοτ, με τον προπονητή της Φέγενορντ να εμφανίζεται θετικός στην προοπτική μετακόμισής του στο 'Άνφιλντ" και τη διοίκηση του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ να έχει μπει σε καθεστώς διαπραγματεύσεων με την ομάδα του ώστε να ανάψει αυτή το πράσινο φως για τη μετακίνησή του.

Από την πλευρά της, η Φέγενορντ, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Σλοτ να φύγει με ποσό κάτω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, με την Λίβερπουλ να εμφανίζεται έτοιμη -αναφέρει η "Daily Mail"- να ανέβει στα 15 εκατομμυρία ευρώ για να εξασφαλίσει τόσο την απόκτηση του Ολλανδού προπονητή όσο και δύο άμεσων συνεργατών του.

"Οι προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων θα συνεχιστούν την Παρασκευή και καλά ενημερωμένες πηγές θεωρούν πως μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου θα έχει επιτευχθεί συμφωνία", αναφέρει το εν λόγω μέσο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ