ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Copa America, Βραζιλία: Με Ντόουγκλας Λουίζ, αλλά χωρίς Καζεμίρο και Ζεζούς η αποστολή

Ο Ντόουγκλας Λουίζ με τη φανέλα της Άστον Βίλα σε ματς του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι
Ο Ντόουγκλας Λουίζ με τη φανέλα της Άστον Βίλα σε ματς του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Βραζιλία ανακοίνωσε την 23άδα της για το Copa America, με τον Ντόουγκλας Λουίζ στις κλήσεις του Ντοριβάλ Ζούνιορ.

Ο Ντοριβάλ Ζούνιορ ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για την τελική φάση του Copa America και τα φιλικά προετοιμασίας.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της "σελεσάο" προσκάλεσε δύο φρέσκα πρόσωπα, τον Εβανίλσον της Πόρτο και τον Γκιλιέρμε Αράνα της Ατλέτικο Μινέιρο, καθώς και τον Ντόουγκλας Λουίζ παρά την κακή απόδοσή του στα δύο παιχνίδια της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, οι 23 κλήσεις δεν περιλαμβάνουν ονόματα όπως ο Καζεμίρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κάνει κακή σεζόν, ο Γκαμπριέλ Ζεζούς που δεν έχει μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα της Άρσεναλ και ο Ρισάρλιζον που έκανε καλό Μουντιάλ, αλλά στην Τότεναμ δεν αποδίδει.

Η Βραζιλία θα δώσει φιλικά με τις διοργανώτριες ΗΠΑ και το Μεξικό πριν από τις υποχρεώσεις κόντρα σε Κόστα Ρίκα, Παραγουάη και Κολομβία στη φάση των ομίλων για το τουρνουά που θα αρχίσει στις 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου.

Η αποστολή της Βραζιλίας

  • Τερματοφύλακες: Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Άλισον (Λίβερπουλ), Μπέντο (Ατλέτικο Παραναένσε)
  • Αμυντικοί: Ντανίλο (Γιουβέντους), Γιαν Κόουτο (Ζιρόνα), Γκιλιέρμε Αράνα (Ατλέτικο Μινέιρο), Γουέντελ (Πόρτο), Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες (Άρσεναλ), Μαρκίνιος (Παρί), Μπεράλντο (Παρί), Έντερ Μιλιτάο (Ρεάλ)
  • Μέσοι: Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Ζοάο Γκόμες (Γουλβς), Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ), Ντόουγκλας Λουίζ (Άστον Βϊλα), Αντρέας Περέιρα (Φούλαμ)
  • Επιθετικοί: Γκαμπριέλ Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Έντρικ (Παλμέιρας), Ροντρίγκο (Ρεάλ), Βινίσιους (Ρεάλ), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Σάβιο (Ζιρόνα), Εβανίλσον (Πόρτο)
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ