CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Αυτοί είναι οι διαιτητές στα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και Μπριζ - ΠΑΟΚ

Ο Γερμανός elite διαιτητής, Ντάνιελ Σίμπερτ, στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο Γερμανός elite διαιτητής, Ντάνιελ Σίμπερτ, στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές για τα παιχνίδι στα προημιτελικά του Conference League με τον Ελβετό Σάντρο Σάρερ να σφυρίζει το Ολυμπιακός - Φερνέρμπαχτσε και τον Γερμανό Ντάνιελ Σίμπερτ το Μπριζ - ΠΑΟΚ.

Γνωστοί έγιναν την Τρίτη (09/04) οι διαιτητές των προημιτελικών του Conference League, με τον Ελβετό Σάντρο Σάρερ να ορίζεται στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (11/04, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24) και τον Γερμανό Ντάνιελ Σίμπερτ να σφυρίζει στο Μπριζ - ΠΑΟΚ (11/04, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24).

Ο Σάρερ, ο οποίος φέτος διηύθυνε τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον στους ομίλους του Europa League, θα έχει στο πλευρό του τους βοηθούς του Στεφάν ντε Αλμέιδα και Μπέκιμ Ζόγκατς, 4ος θα είναι ο Αλεσάντρο Ντούντιτς, ενώ στο VAR ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάντκερτ.

Βοηθοί του Γερμανού θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Σέιντελ και Ράφαελ Φόλτιν, τέταρτος ορίστηκε ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης, Γερμανός Μάρκο Φριτζ.

Θυμίζουμε ότι ο Σίμπερτ σφύριξε τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ